Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:50
sizden0
Abone

Ateistler neden Allaha inanmazlar

Ateistler neden Allah’a inanmazlar

Katade
ateistler neden Allah’a inanmazlar.


Cevap: Ateistler neden Allah’a inanmazlar

Darusselam
ateistler neden Allah’a inanmazlar.


Ateist’ler Yüce Allah’a inanmazlar. "Her şeyin doğa kanunları ile varoluyor. Bir yaratıcı yoktur. Zaman ilerledikçe her şey şekil değiştirmektedir derler. Bir başka açıdan bakacak olursan Yaratıcısının var olmadığına her şeyin tesadüfen oluştuğuna inanırlar. Halbuki Hayatta tesadüfe yer yoktur. Bu kadar beyinsizce ahmakça düşüncenin sebebi düşünürün kafasının içinde gerçekten beyin olmadığıdır. Soruyorum size sizce bu da bir tesadüf müdür?


Cevap: Ateistler neden Allah’a inanmazlar

Şii
Kuran’a göre fasıklıkları sebebiyle delalette kalmışlar. Bu günahkarlığı sadece dünyadaki değil ruhlar alemindeki hallerle de bilmek gerekir.

Okudunuz mu?  İtikadi vesvese ve amel bozukluğu

ateistler neden inanmazlar, Ateistler, ateist

Bu kategoride yer alan İdrarı penis kalması istemsiz meni gelmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ateistler neden Allaha inanmazlar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.