Anasayfa
16 Ocak 2024, 6:33
sizden0
Abone

Büyük abdestte ıkınırken gelen sıvı

Büyük abdestte ıkınırken gelen sıvı

caresiz56
Bu akşam büyük abdestimi yapmak için tuvalete girdim ve biraz fazla ıkındım. Penisimden bulanık bir sıvı geldi meni gibi bembeyaz değil. Ama idrarla karıştığı için menidir diye düşündüm çünkü dokununca uzuyodu. Vedi yada prostar sıvısı diyolar için rahat değil. Cünüp müyüm acaba eğer meni ise şehvetsiz olduğu için gusl gerekmez diyolar bazıları ise gerekir diyo ne olur aydınltın beni

Okudunuz mu?  Yalancı şahitlik yapmak

Allah rızası için yardım edin


Cevap: Büyük abdestte ıkınırken gelen sıvı

Kayıtsız Üye
Meni geldiği zaman fıçkırarak gelir. Bu sıvı belki başka bir şeydir. Ama kafanda şüphe devam ederse yıkanmanı tavsiye ederim.


Cevap: Büyük abdestte ıkınırken gelen sıvı

Kayıtsız Üye
buyuk abdest alırken idrardan sonra gelen vedi dir gusül gerekmez gusül yalınızca meni nin gelmesiyle gerekir bu bilgileri her Müslümanın ilmuhal kitaplarında öğremesi gerekir.bu öğrenme farzdır.zek suyu mezi içinde gusül gerekmez.

Bu kategoride yer alan Namaza üşenerek kalkmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Büyük abdestte ıkınırken gelen sıvı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.