Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:56
missa3
Abone

Kaza namazı olan şükür namazı kilabilir mi

Kaza namazı olan şükür namazı kilabilir mi

Kayıtsız Üye
Selamnaleykum kaza namazı olan şükür namazı kilabilir mi ? Kaza namazı olan nafile namaz kilamiyor ve sukur namazı da nafile namaz sayiliyor ben sukur namzi kilmak istiyorum ama benm kaza namazlarm var dolayisiyla kilamaz miym? yardımcı olursanz sevinirim smdiden ALLAH razı olsun ..

Okudunuz mu?  Çocuğun salih bir evlat olması için nelere dikkat etmek gerekir?

Cevap: Kaza namazı olan şükür namazı kilabilir mi

Şii
Aleykum Selam,
Şükür namazı kılmanızda bir sakınca olmaz. Kişinin kaza borcu olsa bile kazalarını aksatmadığı sürece hacet, istihare, şükür, teheccüd gibi özel namazları kılmasında bir mani yok.


Cevap: Kaza namazı olan şükür namazı kilabilir mi

Kayıtsız Üye
ALLAH razı olsun.. Kaza namazlarina devam etmem gerekiyor yni sukur namazı kilmm için .. Tesekkurler kardesim

Okudunuz mu?  Helallik istemek adak olur mu

namaz borcu olan şükür namazı kılabilir mi, kaza namazı borçları olan Şükür namazı kılabilir mi Kuran okuyabilir mi, kaza namazı olan şükür namazı kılabilir mi

Bu kategoride yer alan Rabbenâ âtina fid'dünyâ haseneten ve fil'âhireti haseneten ve kınâ azâbennâr başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kaza namazı olan şükür namazı kilabilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.