Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:16
sizden3
Abone

Namaza Kalp ile Niyet Nasıl Yapılır

Namaza Kalp ile Niyet Nasıl Yapılır

khrmn87
Namazlara kalb ile niyet nasıl olur ? Mesele şu namaza kalb ile niyet midir ( BU DÜŞÜNCE KALBDEN GEÇİYOR DİYELİM ) 5 dakika sonra ezan okunacak abdest alıp öğlen namazını kılarım demek kalb ile niyet midir ?


Cevap: Namaza Kalp ile Niyet Nasıl Yapılır

umutlucan
kalp ile niyet zaten farz olan kısımdır dille söylemek hanefi mezhebinde sünnettir. tekbir almadan önce kalbinden kılacagın namazı niyet etmek kalben niyettir.

Okudunuz mu?  Canını Feda Etmek

Cevap: Namaza Kalp ile Niyet Nasıl Yapılır

@hmet
Kalp ile niyet, sözle söylediklerinizi, sadece kalbinizde geçirmenizdir.


kalben.niyet.nasil.edilir

Bu kategoride yer alan Dini sorgulamak onun hakkında soru sormak dinden çıkarır mı ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaza Kalp ile Niyet Nasıl Yapılır Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.