Anasayfa
26 Ocak 2023, 18:30
sizden3
Abone

Yerdeki necaset nasıl temizlenir

Yerdeki necaset nasıl temizlenir

kyancekti
Temizlik Hakkında Soru

Selamun aleyküm, bir hafta kadar önce çamaşırımı çıkartırken sonra yere bir miktar meni bulaştı(yerdeki ahşap parkeye) bende onu unuttum, sonra dün evi silmişler baştan aşağıya(aynı kovadaki suyla) onu duyunca aklım başıma geldi hatırladım, ne yapmalıyım bütün ev necaset mi oldu şimdi? Meninin miktarı ne kadardı tam hatırlayamıyorum ama çok değildi gibi geliyor, silip silmediğimi de tam hatırlamıyorum, zaten evhamlı birisiyim. ne yapmalıyım, fetva nedir?
Saygılarımla.

Okudunuz mu?  İsitmna sonunda mezi geldi benden gusül almalı mıyım

Cevap: Yerdeki necaset nasıl temizlenir

Şii
Aleykum Selam,
Bütün ev necaset olmaz. Zira aynı kova suyla sade meninin bulaştığı yeri silmekle bütün evi silmek aynıdır. 2 sinde de necasetin temizlenme miktarı aynıdır. Bilimsel olarak böyle.


Cevap: Yerdeki necaset nasıl temizlenir

Kayıtsız Üye
Yerdeki necaseti suyla temizleyerek giderebilirsiniz.

Okudunuz mu?  İphone dan para kazanmak haram mı ?

kovadaki suyla necaset silmek

Bu kategoride yer alan Şarkıda feleğe sövmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yerdeki necaset nasıl temizlenir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.