Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:19
sizden3
Abone

Reflü orucu bozar mı ?

Reflü orucu bozar mı ?

petrus
herkese selamün aleyküm hayırlı ramazanlar. ben reflü hastasıyım ve midem de bazen sorunlar olabiliyor ancak ramazan ayında Allah a şükür bir sorun olmuyor. Ancak bugün otururken mide özsuyumun geldiğini hissettim ancak bu ağzıma kadar değil boğazımın belli bir kısmına kadar geldi tükürecek kadar bile ağzıma gelmedi bende yutkundum bu orucu zedeler mi bozar mı ? şimdiden Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Kuranı öğrenmeye çalışırken abdestli ve başı kapalı öğrenmek gerekli mi?

Cevap: Mide öz suyu orucu bozar mı ?

Şema
Mide suyu ağza gelip yutulmadan oruç bozulmaz.


Yorum: Cevap: Mide öz suyu orucu bozar mı ?

ismail1
Selamun Aleyküm ben aynı durumun namaza etkisini merak ediyorum hemen her namaz da ağzıma az miktarda acı su veya yemek geri geliyor bu durumda bunu namaz esnasında tüküremediğim için yutuyorum bu durum namaza zarar verir mi

Okudunuz mu?  Yanlışlıkla Civcivi Ezdim Günahı var mıdır?

Yorum: Reflü orucu bozar mı ?

Ensar
Ağza gelip yutulanlar kusma hükmünde değildir. Mide suyu namazdayken yutulduğu taktirde namaza engel değildir. Sizler bu hastalık la özür halinde bulunmaktasınız.


reflü orucu bozar mı, mide ekşimesi orucu bozar mı

Bu kategoride yer alan Askere gitmemek, askerlik yerine para vermek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Reflü orucu bozar mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.