Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:25
Oruc
Yönetici

Oruçlu İken Unutarak Yapılan Masturbasyon Orucu Bozar Mı

Oruçlu İken Unutarak Yapılan Masturbasyon Orucu Bozar Mı

Oruç123
Selamun Aleykum Arkadaşlar Çok Utanıyorum Çünkü Bugün Banyoya Girdim Bir An Boş Bulundum Oruçlu Olduğumu Unuttum Bir Anda Mastürbasyon Yaptım Ah Ben Nasıl Öyle Birşey Yaparım ya Acayip Utandım Kendimden Tiksindim Resmen Zaten Hemen Gusul Aldım Acaba Unuttuğum İçin Bozuldumu Orucum 1 2 Siteden Baktımda Cevaplar Bozulmadı Diyor Ama Yine Sizlere Sorayım Dedim Buyrun bozulmaz Diyen Siteler

Okudunuz mu?  Oruçlu iken ihtilam olmanın veya cünüp olarak sabahlamanın hükmü nedir?

Cevap: Oruçlu İken Unutarak Yapılan Masturbasyon Orucu Bozar Mı

mum
Unutarak yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmak (istimna dahil) orucu bozmaz.


Cevap: Oruçlu İken Unutarak Yapılan Masturbasyon Orucu Bozar Mı

ebediyyetyolcusu
ve aleyküm selam,

Kardeşim unutarak masturbasyon yaptım da ne demek ? Orucu tutarken nefsani ve şehevi arzulardan uzak durmalısın sadece mideyi ac bırakmakla oruc olmaz. Bu ayın feyzinden bereketinden yararlanmak istiyorsan
orucunu Allahu tealanın razı olacağı bir şekilde tutmalısın.

Okudunuz mu?  Argo konuşmak orucu bozar mı ?

Cevap: Oruçlu İken Unutarak Yapılan Masturbasyon Orucu Bozar Mı

Kayıtsız Üye
Abi hani bir ramazanda bakarak boşalma olursa oruç bozulmuyordu ama 2 kere yaparsak kefaret gerekiyordu ya bende işte Bi ara yaptım ondan sonra ikinciyi bakarak yaptımama bu ikincini 2. olduğunu bilmiyordum orucum bozulur mu ?

Okudunuz mu?  Zevk suyu orucu bozar mı?

unutarak masturbasyon yaparsak orucumuz bozulurmu, oruclu oldugumu unutup masturbasyon yaptim

Bu kategoride yer alan Oruçlu iken zevk suyunun gelmesi orucu bozarmı,bozarsa ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oruçlu İken Unutarak Yapılan Masturbasyon Orucu Bozar Mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.