Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:19
sizden8
Abone

Aklımdan geçen küfür sözlerden sorumlu muyum?

Aklımdan geçen küfür sözlerden sorumlu muyum?

muhsinsa
selamun aleyküm ve rahmetullahi berakatuh,
benim sorum vesvese ile ilgili,
hasa Allah’a küfür ediliyo vesvese verilerek. namaz kılarken bile küfür ediyo bundan çok rahatsızlık duyuyor ve de korkuyorum sanki ben söylemişim gibi oluyo öyle düşünceler getiriyor ben de defalarca tövbe diyorum Allah’ım çaresizce savaşmaya çalışıyorum ona karşı o küfür ederek o vesveseyi verince. sanki ben de söylüyormuşum gibi korkmaya başlıyorum bu durumu açıklar misiniz ve de bu vesveseden kurtulmak için neler önerirsiniz neler yapmalıyım insanın fitratı gereği herkes de var mı bu aanlattığım olay, yoksa kişinin hatalarindan dolayı mi oluşan ve yerleşen bir şey mi ?

Okudunuz mu?  Salli ve barik duaları

Cevap: Aklımdan geçen küfür sözlerden sorumlu muyum?

Kayıtsız Üye
Çokça felak ve nas surelerini oku. Aklına gelen kotu dusuncelerden sorumlu degilsin fiilen uygulamadiğin surece. Ne kadar çok ilimle ugrasirsan insAllah vesveseler gecer lakin hep vesvese olacaktir imtihandayiz. Aldiris etme zaten belli bir zaman sonra gidecektir. Ne kadar fazla aldiris edersen büyür. Zaten seytandan geldiği kesin bunun. Sen istemiyorsun boyle bir şey dusuncenin gelmesinin sklina uzuluyorsun zaten. Buda senin sozlerinin olmadigi kesindir. Aman diyim onem verme vesveselere. Zor kurtulursun.Hayatini ele gecirmesine izin verme bende boğuşuyorum hala bu tür vesveselerle kardeşim. Sadece kafana takmiyacaksin.

Okudunuz mu?  Dualarımızın hemen kabul olması için neler yapmalıyız ?

Cevap: Aklımdan geçen küfür sözlerden sorumlu muyum?

muhsinsa
anladım kardeşim inşaAllah cümlemiz kurtulurz Rabbim razı olsun

Bu kategoride yer alan Çıplak ayakla namaz kılınır mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aklımdan geçen küfür sözlerden sorumlu muyum? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.