Anasayfa
28 Kasım 2022, 23:03
sizden8
Abone

Mumsema anlamı nedir

Mumsema anlamı nedir

zeynep9453
Nasılsınız ? Mumsema anlamı nedir çok yer de hat yazılarında çok görür oldum. Anlamına baktım sözlük anlamı. Değişik güzel anlamı varmış nedir ?


Cevap: Mumsema anlamı nedir

Darüsselam

ALLAH razı olsun hoş geldiniz
< Hocadan alıntıdır mum ve sema biri türkçe ikisi aynı anlamda “erime pahasına çevresini aydınlatan ışıklar” demektirler.
Siteye bu anlamından dolayı isim konuldu >


Cevap: Mumsema anlamı nedir

müsab
Mum erir,kendisi zarar görür ama etrafını aydınlatır.Tabiri caizse mum hoca da zamanını harcayarak zarar görüyor;ama aydınlatmaya devam ediyor.Sitenin ismi bu anlama gelmekte.

Okudunuz mu?  Ruhu Allaha ulaşmayı dilemek günah mı yoksa Allaha teslim olmak mıdır?

Cevap: Mumsema anlamı nedir

kitapçı
Güzelmiş anlamı


mumsema nedir, mumsema anlamı, mumsema ne demek

Bu kategoride yer alan Gusül alırken bir yeri yıkamayı unutan kimse ne yapar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Mumsema anlamı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.