Anasayfa
16 Ekim 2023, 6:26
sizden09
Abone

İltihap çıkması abdesti bozar mı?

İltihap çıkması abdesti bozar mı?

sehervakti
1)Abi vaziyet şu;hani burun varya bildiğimiz burnumuz,onun ucunu sıkınca nokta şeklinde bissürü iltihap çıkıyor,akıcı değil yani bu, burnumuzu sıktığımızda çıkan iltahapımsı şey yağ bezesi mi ne diyorlar böyle her neyse nokta nokta büyüklükte aralıklı aralıklı ,sıktığımızda çıkıyor,bu abdesti bozar mı?
2)Dad harfi var ya onu tecvitli çıkarırken aşırı derecede z harfine benziyor sanki z harfi diyormuşum gibi hissediyorum tamam z demiyorum ama ona çok benziyor bunun hükmü nedir?

Okudunuz mu?  Hoca sohbet verirken tahiyyetü'l mescid kılınır mı

Cevap: İltihap çıkması abdesti bozar mı?

NuN
1. Burundan çıkan su abdesti bozmaz.
2. vesvese bu.


Cevap: İltihap çıkması abdesti bozar mı?

sehervakti
1) için abi burundan suyun çıkmasını kast etmiyorum burnumun ucunu elimle sıktığımda yağ bezesi gibi iltihap değil ama ona benzer şey çıkıyor nokta nokta o bozar mı diye sordum Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Emre ismi İslama Uygun Mu?

Irin abdest bozarmi

Bu kategoride yer alan Sevdiğim kişinin ailesini evliliğe nasıl ikna edebilirim başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İltihap çıkması abdesti bozar mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.