Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:05
sizden92
Abone

Abdestte burun kanaması

Abdestte burun kanaması

Secan
Nezle, Burun Kanamasi ve Abdest
Iki gundur nezleyim, affedersiniz burnum aktigi için sürekli silmem gerekiyor. Bugun burnum sildikce kanamaya basladi. Abdest aldim ama, affederdiniz, sonrasinda silince kagida kan cikti. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum, hala sildikce kan cikiyor.

Okudunuz mu?  Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ne demek?Açıklarmısınız?

Bu durumda ne yapmam gerekir? Vaktin cikmasina az kalana kadar bekleyip kanama da hala gecmediyse yine abdest alip 4 rekat farzi mi kılmam lazim, yoksa boylece bir daha abdest alip namaz kilabilir miyim?

LUTFEN hemen yardımcı olursaniz çok sevinecem.

Allah razı olsun simdiden.

Okudunuz mu?  Tesettürsüzlük ve namaz kılmamak günahları

Cevap: Abdestte burun kanaması

Kayıtsız Üye
Nezle, Burun Kanamasi v < e Abdest

Acil yardiminiza ihtiyacim var. Iki gundur nezleyim, affedersiniz burnum aktigi için sürekli silmem gerekiyor. Bugun burnum sildikce kanamaya basladi. Abdest aldim ama, affederdiniz, sonrasinda silince kagida kan cikti. Simdi ne yapacagimi bilmiyorum, hala sildikce kan cikiyor.Bu durumda ne yapmam gerekir? Vaktin cikmasina az kalana kadar bekleyip kanama da hala gecmediyse yine abdest alip 4 rekat farzi mi kılmam lazim, yoksa boylece bir daha abdest alip namaz kilabilir miyim? >

Okudunuz mu?  Misafirlikte mecbur kalındığında 1 kereliğine mastürabasyon yapılabilir mi?Günah olur mu?

eğer abdest anın da ve abdestten sonra burun kanaması gerçekleşirse abdest bozulur. mesaj atan arkadaşımızın burnu iltahaplanmış veya yaralanmış olabilir birde kötü bir nedeni var oda bu sebebten dolayı
olankanser hastalığı olabilir . ALLAH KORUSUN.derhal kulak burun buğaza gitsin yani KBB ye gitsin .
İNŞALLAH KÖTÜ BİR ŞEYİNİZ YOKTUR ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN . AMİN.

Okudunuz mu?  Koc yumurtası, krides, kalamar yemek caiz midir

Cevap: Abdestte burun kanaması

Secan
Yok Allah korusun kanser oldugunu sanmiyorum. Benim burnum her nezle oldugumda sürekli silmekten kanar, sildigim yerler kanar yani beyinden gelmiyor, siz oyle sandiniz galiba. Ben vaktin cikmasina 5-10 dk kala tekrar abdest alip farzi kildim hemen burnum hala kanadigi halde, inshaAllah kabul olmustur.

Okudunuz mu?  Bir Abdest ile kaç namaz kılınabilir?

Abdestte burun kanaması

milih44
Damar zayıflığından dolayı kışın soğuk sudan yazın sıcaktan hemen hemen hergün kanayan burun yapım var (ırsi),abdest alırken sünnet olan burna su çekmeyi terk edebilirmiyim ? Hükmü nedir veya en doğru olanı nedir ?


Omer-PC
milih44 – İslam kolaylık dinidir. Benim de çabuk kanayan bir yapım var. Fazla kanamadığı için abdestten önce burnuma su çekip temizliyorum. Sonra abdest alıyorum. Eğer ki seninde fazla kanamıyorsa böyle yapabilirsin

Bu kategoride yer alan İşaret ve baş parmağımıza yüzük takmak haram mıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdestte burun kanaması Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.