Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:18
sizden8
Abone

Gusül abdesti alırken ayağı yıkamayı ve Kelime-i Şehadet getirmeyi unutmak.

Gusül abdesti alırken ayağı yıkamayı ve Kelime-i Şehadet getirmeyi unutmak.

Dursun Mah.
Selâmün Aleyküm ben gusül abdesti aldım ama ayağımı yıkamayı ve Kelime-i Şehadet getirmeyi unuttum bende kurulaniyordum sonradan aklıma geldi. Bende hemen Kelime-i Şehadet getirdim Kelime-i Şehadet getirirken aklıma geldi bende gidip hemen ayağımı yıkayıp Kelime-i Şehadet getirdim,gusül gecerlimidir, bunlar olurken hala banyodaydim.

Okudunuz mu?  Kafiri övmek desteklemek günahmı

Cevap: Gusül abdesti alırken ayağı yıkamayı ve Kelime-i Şehadet getirmeyi unutmak.

musab
Guslün tek farzı vucudun her yerini yıkamaktır.Gerisi sünnet veya adaptır.


gusus abdesi alirken ayaklari unutmak

Bu kategoride yer alan Keşke Allah irademi elimden alsa ben ne yapacağım ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti alırken ayağı yıkamayı ve Kelime-i Şehadet getirmeyi unutmak. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.