Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:55
sizden01
Abone

Gusül abdesti ve Kelime i Şehadet

Gusül abdesti ve Kelime i Şehadet

acizkul
Selamun Aleykum,Kafamı kurcalayan bir soru var.Elhamdülillah müslümanım ama şeytan bırakmıyor eski günahlarımı aklıma getiriyor ve diyor ki sen dinden çıktın yarın kadir gecesi var sen dinsiz olduğun için duan kabul olmayacak.Bu durum çok üzüyor beni ama ben kendime diyorum ben ALLAH a inanıyorum kelime i şehadet kelime i tevhiti kalbimle onaylayıp dilimle söylüyorum ama bu seferde gusül almassan olmayacak.5 vakit kılan ALLAH a inanan emir ve yasaklarına uyan kişi pat diye dinden çıkar mı artık sıkıldım bu şeytanın fısıltılarından kelime i şehadet ve tevhit gietiriyorum ama gusül almam gerekli mi değil mi bilmiyorum.Bu arada gusül abdestim var yardımcı olur musunuz ?

Okudunuz mu?  Hiç zina etmemiş bir kula ALLAH mükafat verir mi?

Cevap: Gusül abdesti ve Kelime i Şehadet

melle
Şeytan dedi diye ona mı inanacaksın ?
Onun dediğini mi yapacaksın?

Hem şeytan bana diyor diyorsun hemde problem haline getiriyorsun


Cevap: Gusül abdesti ve Kelime i Şehadet

HAK.ISLAM
kardeş bu tür vesveseler bazılarında hatta bir çoğunda olur. sen namaz kılıyorsun . Allahı biliyorsun. kitaplara meleklere peygamberlere kadere ahiret gününe iman etmişsin. ne diye dinden çıkacaksın. Şeytan sana bu tür vesveseleri verip seni namazdan soğutmaya dinden soğutmaya çalışıyor. şeytanın oyunları çoktur. takmayacaksın kardeş. yani diyecegim o ki şeytan senin gibi namazlı abdestli biri ile uğraşacak. hatta senle uğraştıgına göre var sende bir iş. BOŞ EVE HIRSIZ GİRMEZ kardeş. şeytanda sende zarar görüyor. sana vesveseler veriyor.

Bu kategoride yer alan Tenasül uzvuna dokunmak ve abdest başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti ve Kelime i Şehadet Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.