Anasayfa
29 Aralık 2023, 20:16
sizden96
Abone

Şirk olduğunu bilmediğimiz şeyler.

Şirk olduğunu bilmediğimiz şeyler.

İsa Korkmaz
Selamun Aleyküm.Şirk olduğunu bilmediğimiz şeylerden dolayı da şirke düşşer miyiz.Alimlerim çoğuna göre düşeriz diye duydum.


Cevap: Şirk olduğunu bilmediğimiz şeyler.

khrmn87
Ehli Sünnet aliminlerinin kitaplarından veya internet üzerinden elfazı küfr sözlerini ve fiillerini öğrenmeliyiz.O hareketlerden ve fiillerden uzaksız durmalıyız . Ve vesvese etmemeliyiz.Şeytan bizim peşimizi hiç bırkamıyor . Kalbinize vesvese gelmesi sizin imanınızın olmasından kaynaklanır çünkü Hz Ali (R.A) dediği gibi ” Boş eve hırız girmez ” . Yine bu konu hakkında sahabelerden birisi ( R.A ) gelmiş ve Resulullah ( S.A.V) ‘ e imanı şüpheler hakkında bir soru sormuştur oda ” Bu vesveseler imanın katıkız olmassındandır ” demiştir . Bu konu ile geniş bilgiyi sitemizde ve internet te bulabilirsiniz . Ayrıca Felak ve Nas surelerini vesveseye karışı çokça okumalıyız .Esselamın aleykum

Bu kategoride yer alan Mezinin içerisinde meni var diyorlar çok az bunun için mezi gelince gusül gerekirmi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Şirk olduğunu bilmediğimiz şeyler. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.