Anasayfa
23 Nisan 2023, 9:56
sizden4
Abone

Cünüplük nedir? Nasıl cünüp olunur?

Cünüplük nedir? Nasıl cünüp olunur?

vesvese12
Geceden yattığımda aşırı terlemiş kalktım sabah ve tisörtüm falanda felaket ıslaktı dogal olarak ic camasırımda ıslaktı. Rüyada görmemiştim kokuda yoktu ? Ne yapmalıyım.

Sadece ıslaklık gördüğümuzde abdest almamız gerekıyordu o yuzden çok supheye dustum


Cevap: Gusül abdesti.. Önemli.

@hmet
kaç yaşındasın?
Cünüplük nedir? nasıl cünüp olunur? biliyor musun
Gece rüya görmesin bile sabah uyandığında iç çamaşırında büyük bir yumurta akı lekesi gibi bir leke görürsen cenabetsin demektir.
Hemen gusül almalısın.

Okudunuz mu?  Namazda akla kötü şeyler gelirse namaza ve oruca zararı olurmu?

Kayıtsız Üye
Kişinin ilişki ile veya rüyada ihtilam olmasıyla olur.


Cevap: Cünüplük nedir? Nasıl cünüp olunur?

arifselim
Geceden rüya görmeyen kimse eğer iç çamaşırında ıslaklık görürse bunun meni olup olmadığını kontrol etmelidir. Eğer bu meni ise kişi gusül abdesti almalıdır. Meninin rengi açık, yapışkan ve kokmuş yumurta kokusuna benzer bir kokusu vardır. Eğer bu tür bir ıslaklık değilse gusül abdesti almak gerekmez.

Okudunuz mu?  Kıbleye karşı yatmak?

Kayıtsız Üye
Kadınım bekarım kendimi sürekli cünüplü hissedip gusül alıyorum bunu nasıl anlayacağım yani meni varsa gusül gerekir diyorlar nasıl olacak meniyi tam olarak anlamadım ben günah olduğunu bilmiyordum istimna yapmıştım yaptıktan sonra beyaz yapışkan kaygan bir şey geliyordu hep böyleydi ben erkek değilim ama neden böyle geliyor yani bayanların ki sarı olur diyorlar ben bunu nasıl anlayacağım yani meni mi değil mi mezi mi bilmiyorum ne yapmam lazım kendimi gün içerisindede sürekli cünüp hissediyorum birisi sanki avret mahalimi gıdıklıyor gibi oluyor zevk gibi oluyor sürekli oluyor otururken yatarken zayıf biriyim cinsel bir şey de düşünmüyorum sanki biri gıdıklıyor gibi oluyor bu yüzden cünüplü hissedip günde 5 vakit gusül alıyorum bana yardımcı olun lütfen rica ediyorum hoca dışındakiler cevap yazmasın önemli çünkü

Okudunuz mu?  Ayakta yenilen şeyler harammıdır?

Şem’a
< istimna yapmıştım yaptıktan sonra beyaz yapışkan kaygan bir şey geliyordu >
Meni sadece orgazm olunca çıkar kadınlarda.
< sanki biri gıdıklıyor gibi oluyor bu yüzden cünüplü hissedip günde 5 vakit gusül alıyorum >
Bu mezidir sadece şehvet tahriki olur mezi akar ama meni çıkmaz.

Okudunuz mu?  Setil alkol caiz mi? Namaz kılınabilir mi

Siz meziyi, meni zannediyorsunuz


cünüp nedir, cünüp nasıl olunur, cünüplük nedir

Bu kategoride yer alan Meni veya Mezi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüplük nedir? Nasıl cünüp olunur? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.