Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:29
sizden95
Abone

Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum ve Namaz ın hakkını veremiyorum

Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum ve Namaz ın hakkını veremiyorum

StayAway
Ben aslında kendimi çok günahkar hissediyorum kendimi yararsız biri olarak görüyorum bazı şeyler beni ruh olarak çökertti bir kişi beni sevmedi halbuki o kadar çok istedim ki ama olmadı sosyal bir hayatım olmadığı için de sürekli istimla yaptım yaklaşık 6 yıldır bu böyle zaten bedenimede zarar verdiğini biliyorum çok denedim bırakmak içinde ama olmadı para karşılığı ilişkiye giricektim ama son anda döndüm o yoldan namaza başladım ama ne sabah namazına kalkabiliyorum ne de namaz kılarken bir zevk alabiliyorum sanki zorla kiliyormusum gibime geliyor biliyorum şeytan diceksiniz nefis diceksiniz ama bu benden de kaynaklanamaz mı kendimden nefret ediyorum artık o kadar bunaldim ki hayattan ölüm kurtuluş desemde bence ölüm de sadece bir başlangıç aslında

Okudunuz mu?  Dinden bahsedince bana veya diğer kardeşlerime gerici veya yobaz diyolar

Cevap: Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum ve Namaz ın hakkını veremiyorum

yasemin
Muhtemelen seni işgal eden bir gunahın var. Hayatını bir muhasebe yap . Sana zarar veren şeylerden uzak dur , nefsinle mücadele halinde ol , tövbe et ve tövbe ettiğin şey her neyse onu birdaha yapmamak üzere sözünde dur. Gayret et . Çabala asla geri dönme .. Unutmaki bu dunyada kaybedenlerin hepsi vazgeçmiş insanlardır . Vazgeçersen kaybedersin . Devam et namaza , senden kaynaklanıyor zaten , nefsin sana ait değil mi ? Nefs değilmi olumsuzlukları önümüze seren ? Sen Allahın yolunda ol da , Mevlam verir inşAllahh yakınlığı ve huşuyu ..

Bu kategoride yer alan Allahım Yarabbim ya ResulAllah başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendimi işe yaramaz biri olarak görüyorum ve Namaz ın hakkını veremiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.