Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:40
sizden7-2
Abone

İsimle dalga geçilmesi günah mı?

İsimle dalga geçilmesi günah mı?

messi
Merhaba Arkadaşlar ben 1 yıldır farklı bir dershaneye gidiyorum ve daha önce ismimle dalga geçilmiyordu. Bir arkdaşa ismimle dalga geçilecek bir şey buldu sürekli dalga geçiyor herkes bu durum canımı sıkıyor. Hocaya ispiyonlamak istemiyorum. Ne yapmalıyım ben de mi dalga geçeyim sesiz kalayım sonra unuturlar mı Allah aşkına yardım edin.

Okudunuz mu?  Zuhr-i ahir evde kılınır mı

Cevap: İsimle dalga geçilmesi günah mı?

@hmet
İsimle dalga geçilmesi/lakap takılması büyük günahlardandır.
Bu işe rıza gösterme. Hocaya iletilmesi ispiyon değildir.
gerçi ispiyon ne demek onu da bilmiyorum ama günah değil demek istedim 🙂


Cevap: İsimle dalga geçilmesi günah mı?

musab
İspiyon,yani bu durumu hocaya anlatmak demek:)

Bu kategoride yer alan Çamaşırda meni lekesi kalmış olsa bile yıkanınca namaz kılınabilirmi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İsimle dalga geçilmesi günah mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.