Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:28
sizden2
Abone

Namazda duası okurken uzatmalar

Namazda duası okurken uzatmalar

cagtyyy
Namazda okunan dualarda yapılan uzatmalarin tamamını yaparsak namaz çok uzuyor ve cemaatle kilindiğinda yetişemiyorum uzatmalari yapmamak gibi bir şey var mı?


Cevap: Namazda duası okurken uzatmalar

NuN
ne uzatması bu?
bu kadar hafız, Kuran bilen ve hoca yetiştiriyor da neden sen yetişemiyorsun.?

Okudunuz mu?  Ezan sırasında haram birşey yapmak kafir mi yapar?

Cevap: Namazda duası okurken uzatmalar

cagtyyy
Internette dinlediğim bir videodan etkilenerek dedim videoda cidden uzun sürüyordu en iyisi sadece uzatılan bölümlerde uzatayim yoksa toparlayamiyorum


Cevap: Namazda duası okurken uzatmalar

NuN
Dünyanın en meşhur kabe imamları
Dört İmamdan Fatiha Suresi

4 fatiha okunuyor hepsi 3 dk sürüyor

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken okunan duaları nefesimizi çekip okuyabilir miyiz? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda duası okurken uzatmalar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.