Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:13
missa01
Abone

Babam ölsün istiyorum

Babam ölsün istiyorum

Kayıtsız Üye
Kendimi hep böyle düşünmek yanlış diye dizginlemeye çalıştım, defalarca da kendisiyle konuştum ama yok. Ağzından küfür düşmüyor o kadar iğrenç biri ki ben ona babam demeye utanıyorum annem onun yüzünden şeker tansiyon hastası oldu ailedeki herkesin hayatını batırdı dua ederken Allah ım öldür şu adamı kurtar bizleri diyorum sırf bu dediklerim yüzünden cehennemlik olur muyum? Benim ne yapmam lazım? Düzelsin adam olsun diye dua da ettim ama olmadı o ölmeden bize rahat yok

Okudunuz mu?  Hz. Aişe annemizin çocukları neden olmamıştır?

Cevap: Babam ölsün istiyorum

mum
Babanın kötü bazı huyları olabilir ama sen ölmesi için değil Hidayeti için dua et.
Allah ıslah etsin.


Yorum: Babam ölsün istiyorum

Kayıtsız Üye
Ben de inan bunu çok istiyorum. Babam olcak insan müsveddesi annemi dışarı salmıyor , evin her yanını kamera ile döşedi. Annemin namusuna sürekli iftiralar atıyor. Sürekli yeni bir kuruntu ile çıkıyor karşımıza. Ben ameliyat oldum anamı benim yanıma bile göndermedi kayınvalidem kaldı yanımda. Beni eşime, eşimin ailesine rezil etti. Anneannem yaşlı ve gözyaşları içinde her gün dua ediyor. Anneannem İl dışında yaşıyor yaşlı olduğundan gelemiyor, annemi de onun yanına göndermiyor bu insan müsveddesi.
Annem dışarı çıkamıyor diye eşim ona yakın ev tutmayı kabul etti ama o da anneme atılan danaksız iftiralara dayanamayıp babam olcak adamla bıçak bıçağa kavga etti . Dayanacak gücüm kalmadı.

Okudunuz mu?  İstibra yapmamak gunahmı

Yorum: Babam ölsün istiyorum

Takım Yıldızı
Sizinle benzer bir imtihandayım. Bende çok kere olsun diye dua ettim.Sonra pişman olup tövbe ettim.Bu bizim imtihanımız kardeşim.Yıllarca anneme şiddet uyguladı sonra ben büyüyüp öğretmen oldum evlendim torun torba olunca akıllanır sandık .Ne gezer dahada azdı ve annemi benim evimde dövdü.Annem damat evinde de dayak yemem artık diyerek boşandı.Annem ev hanımı.Ondan benim huzurumu kaçırır diyede nafaka almadı.Anneme 13 yıldır ben bakıyorum.Kiralık ev tuttum.Öğrenci evi gibi dayadık döşedik.Tüm masrafları benim boynuma.Yeter ki kalan ömrünü huzurla geçirsin.77 yasında nasıl dua ediyor anlatamam.Hac çıktı.Haccada göndereceğim.
Sabırla dua edip hidayetleri için Allah’a yalvaracağız başka elimizden bir şey gelmez.
Maalesef böyle insanlar bizim babamız
Yinede bin şükür diyorum
Beterin beteri var.
Sen de isyan etmemeye çalışıp dua et

Okudunuz mu?  Namazda şehvetlenme

Kayıtsız Üye
Ben de istiyorum Allah affetsin Allah her şeyi gören bilen duyan her şeye şahit ne oturup Allah için iki kelam edebiliyon hemen şiddet anneme ettiği küfürler ağza alınmaz inanın ortada bir şey yok hadi ben 20 yıl garip anam 23 neler çektik (köy var varını yoğunu köydeki kardeşine bıraktı geldi yokluk çektik anamın gözü kurudu,inanın nereden yazsam eksik…) rabbim kurtara bizleri kendisi namazlı oruçlu kuranlı yaşantısı böyle olana kurtarır mı bunlar. Tüm aile bizim halimizi bilir ama bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındalar her birinin başına gele halimizi anlayalar (annem ile baba öz amca çocukları akbabalar çevre dolu Allah için konuşan yok el tutan yok dört duvar içinde Allah biliyor babayı biliyorlar çok özür dilerim mallarını bildikleri için bize çektiriyorlar.ne yazsam buraya boş neler var neler )vekil Allah kadir olan Allah Allah’a sığınıyorum.

Bu kategoride yer alan Bu söz elfazı küfür mü acaba?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam ölsün istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.