Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:36
sizden7
Abone

Kuranı Yere Atmak

Kuranı Yere Atmak

Crowley
kuran ı kerimi yere atmak

İçinde ihmihal ve kuran bulunan bir poşeti yere attım. Dinden cıkmış mıyımdır? İçinde olduklarını biliyordum ama atış esnasında sinirden aklıma gelmedi.


Cevap: Kuran ı Yere Atmak

halilcan
Kuranı kerimi değersiz kılmak amaçlı(yani bilerek yere atmak) gibi bir şey yapılmadığı için dinden çıkma olmaz gibi geliyor ama ne olur ne olmaz, tövbe dua ve kelime-i şehadet yapmakta fayda var.

Okudunuz mu?  Berzah aleminde ruhlar nerede bulunur?

Ayet Hadis yazan kağıtları yere atmak

Crowley
Bilmeden Ayet Hadis yazan kağıtları yere atmak günah mı?


Cevap: Kuran ı Yere Atmak

loser
< Güncel…,, >
Tevbe edip şehadet getir.


mumsema
Bilinçli Kur’an-ı Kerim’i Yere Fırlatan Kişi Dinden Çıkar.
< İçinde olduklarını biliyordum >
Bilmeden yaptığına göre sorumlu değilsin, istiğfar et.

Okudunuz mu?  Kadınların elini sıkmak

yasemin
Allah öfkesini yeneni sever 🙂 Öfke kazandırmaz , üstüne senden alır , şu yukarıda yazdığın sözler gibi . Fırlatma etrafındakileri , kalk hemen abdest al ve Allah’a sığın . Bu durumdan ötürüde dua et ve tevbe et


Kayıtsız Üye
Peki bir herhangi kitabın kur’an olmadığını kanıtlamak için bir masanın üstüne sertçe attı bir adam. bir zararı olur mu?

Okudunuz mu?  Tesettürlü ama şık giyinmek günah mı?

kuranı atarsak ne olur, sinirli biri kuran i yere atmak ne kadar gunah, kuranı yere atmak

Bu kategoride yer alan Başkasına parayı tl olarak verip ama altın saymasını istemek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kuranı Yere Atmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.