Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:10
sizden9
Abone

Fatiha suresi hakkında

Fatiha suresi hakkında

Millennium
"İhdinessırâtel" kelimesi nasıl okunur? "İhdines sırâtel" diye arada biraz beklenip mi yoksa "İhdinessırâtel" gibi s tek bir ses olarak uzatılarak mı? Ben araya böyle yarım saniyeden az bir süre bekliyormuş gibi okuyordum, iki s var gibi yani, namazım sahih midir?

Okudunuz mu?  Sabah Namazından Sonra Uyuyamıyorum

Cevap: Fatiha suresi hakkında

halilcan
o s harfi " sad " harfidir, 2 sad harfi var orada beklemeden birleştirip okucan. essı gibi ama dedigim gibi o s harfi değil " sad" harfi farklı kalın okunur. youtube.com/watch?v=HE7yC-QGR5g seriyi takip et. ayrıca sıratel deki t "te" değil "tı" harfidir d-t arası okunur.

Okudunuz mu?  Anneme habersiz haram para yedirme

Fatiha Suresini Yanlış Okuma, fatiha suresi, Fatiha suresi hakkimda bilgi

Bu kategoride yer alan Gusül alırken ağzıma ve burnuma su vermeyi unuttum ! başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Fatiha suresi hakkında Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.