Anasayfa
20 Ekim 2022, 7:24
sizden04
Abone

Evi Basan Karıncalara Ne Yapmalıyız

Evi Basan Karıncalara Ne Yapmalıyız

remr
Malum yazın gelmesiyle evimizde karıncalar çıkmaya başladı ve sayıları da bayağı bir arttı. Annem maalesef onlarda kurtulmak için onları elektrikli süpürgeyle çekti. Bu anneme günah olur mu ? Yapacak başka bir şey yoktu, zaten çoğu yerde karınca vardı. Onları tek tek toplayamayacağımıza ve evi ilaçlatamayacağımıza göre tek çıkar yol buydu. Acaba günah olmuş mudur ve tövbe etsek Allah bizi affeder mi ?

Okudunuz mu?  Farz namazlarında 3.ve 4.rekatta zammı sure okunmaz mı ? yeni duydum doğrumu ?

Cevap: Evi Basan Karıncalara Ne Yapmalıyız

Crowley
Evde ki hayvanları öldürmek günah değil diye biliyorum. Ama Allah’ı zikreden bir canlıyı öldürmek ne olursa olsun güzel değil dışarıya bırakabilir.


evi basan karıncaları öldürmek günah mı

Bu kategoride yer alan Camii içinde ayrı cemaat yapılabir mi ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evi Basan Karıncalara Ne Yapmalıyız Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.