Anasayfa
30 Ocak 2024, 10:38
sizden09
Abone

Namazda gelen düşünce, içten gelen ses

Namazda gelen düşünce, içten gelen ses

millattanönce
Namazda gelen düşünce, içten gelen ses namazda vesvese oluyor normal midir ?


Cevap: Namazda gelen düşünce, içten gelen ses

Fetva Meclisi
Değerli üye kardeşimiz: Namazda şeytanın insana vesvese vermesi gayet doğaldır. Sizlere tavsiyemiz Şeytandan gelen vesveselere kulak asmayınız ve şu hatırlatmamızı asla unutmayınız hırsızın nasıl boş eve giremeyeceği gibi şeytanda asla boş kalbe girmez. Şeytan Sizlere namaz veya namazın dışında vesvese vermesi ise imanınızı çalma çabası içerisinde olduğu apaçıktır. Sizlerde şeytana imanınızı çaldırmamak için vesveselere asla itibar etmeyiniz. Kalınız selametle….


Cevap: Namazda gelen düşünce, içten gelen ses

millattanönce
teşekkür ederim. Allah’a emanet olunuz.. sizde selametle kalınız.

Okudunuz mu?  Çok bunaldım ve sizlerle dertleşmek istedim

Namazda gelen iç ses

Kayıtsız Üye
merhabalar mumsema biraz dertleri olan biriyim Namaz da elimde olmadan sessizce ağlıyorum çoğu zaman ve bazen içimden örneğin temiz kalbindir sana güzel günler getirecek olan sabret diyor bu benim kendi düşüncem mi acaba yoksa Allah’tan gelen bir ses mi yada şeytan benimle dalgamı geçiyor sorumu yanıtlarsanız mutlu olurum.

Bu kategoride yer alan Rabbena atina duasında birahmetike ya erhamerrahimin denir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namazda gelen düşünce, içten gelen ses Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.