Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:38
sizden7-2
Abone

İçten gelen namaz kıl sesi

İçten gelen namaz kıl sesi

Yesilinmavisi
Arkadaşlar ders çalışıyordum, kaç zamandır içimde bir dünyaya ne amaçla geldik hissi ve dünyaya bir katkım olacakmış gibi hissim vardı. Ders çalışırken içimden kalk namaz kıl hissi geldi birden bire hemde, tam abdestimi aldım çıkıyordum ezan okunmaya başladı şaşırdım ve namazımı kılarken de kendimi normalden daha farklı hissettim. Bu bır isaret olabilir mi?

Okudunuz mu?  Şafii yim Hanefi mezhebine göre vacip olan bir konuyu taklit etsem olur mu?

Yorum: İçten gelen namaz kıl sesi

mum
Bu işarettir tabi ki Dindeki adı "MAUNET" tir. Allahu teala kullarının kalbine ilham verir ve hayra teşvik eder kimi ona icabet eder ve Allah’a yakın olur kimi ihmal eder ve yerinde saymaya devam eder.

Okudunuz mu?  Kul Hakkı helal edildikten sonra geri haram edilebilir mi?

MUMSEMA RUYADA NAMAZ KIL SESI DUYMAK NEDIR

Bu kategoride yer alan Eşim gusül almak istemiyor üşeniyor başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçten gelen namaz kıl sesi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.