Anasayfa
6 Ocak 2022, 20:50
missa04
Abone

Cünüplük kaza, bela ve uğursuzluk getirir mi?

Cünüplük kaza, bela ve uğursuzluk getirir mi?

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar kötü bir olay olduğunda insanlar direk aramızda cünüpmü var diye soruyolar? Gerçektende cünüplük başımıza uğursuzluk(Kaza,bela) getirir mi?


Cevap: Cünüplük kaza, bela ve uğursuzluk getirir mi?

@hmet
Cünüp gezmek, namazsız ibadetsiz gezmek demektir.
Cünüplük uğursuzluk getirmez ama inandığı halde ibadet etmemek bela getirir.

Okudunuz mu?  Sabırla ilgili hadisler

Cevap: Cünüplük kaza, bela ve uğursuzluk getirir mi?

prokado
Ahmet abi uğursuzluğa inanan insanlara böyle bişey uğursusluğun olmadığını söylesen daha iyi olmazmı? uğursusluk getirmez derken sanki uğursuzluk varda gelmez gibi söylemişsin.


cünüp gezmek uğursuzluk getirir mi, cenabet gezmek uğursuzluk getirir mi

Bu kategoride yer alan Kuranı kerim kitap haline getirilirken hangi yöntemler uygulanmıştır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cünüplük kaza, bela ve uğursuzluk getirir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.