Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:12

Güvercin beslemek uğursuzluk getirir mi ?

Güvercin beslemek uğursuzluk getirir mi ?

mum
GÜVERCİN VE UĞURSUZLUK KONUSU

Güvercin beslemek uğursuzluk getirmez ama insanı bağımlı yaptığı için pek önerilmeyen bir iştir.
Güvercin besleyenler o kadar bağımlı hale geliyorlar ki unutkanlık başlıyor ve başka hiç bir şey düşünemiyorlar.
Onun için güvercin besleyenlerin şehadetine fazla itibar edilmez.

Okudunuz mu?  40 günlük cenini kürtajla aldırmanın hükmü nedir. Bu günahtan kurtulmak için ne yapmalıyım

Cevap: Güvercin beslemek uğursuzluk getirir mi ?

Kayıtsız Üye
selamun aleyküm müslüman kardeşim uğur ve uğursuzluk diye bir şey islamda yoktur bunlar bidattir.
seni bağımlı yapıyorsa bırakabilirsin senin işlerine engel olup bağımlı yapıyorsa bırakabilirsin yoksa sen kendinden eminsen bırakma
birde ben 8. sınıfım teog sınavım var bana ve teoga girecek müslüman kardeşlerimize dua edermisin
ALLAH’a emanet ol

Okudunuz mu?  İslamda kaçarak evlenmek, kaçırmak kader mi

Mehmet G
Selamun Aleyküm yaklaşık 2,5 3 yıl önce Çamlık mesire alanında daha yavru tüyleri olan yabani guvercin yavrusu bulmuştum alıp eve getirdim kuşu ağzımla besledim şuan yetişkin hale geldi kafes yapacak yer olmadığından evde bekliyorum dışarı salıyorum komşuların saksılarında eşiniyor komşular rahatsız oluyor bende bu yüzden salmak istemiyorum evin içinden dışarı çıkaramıyorum hayvanın vebalini alıyormuyum günahmıdır cevabınızı bekliyorum Teşekkür ederim.

Okudunuz mu?  Gerdeğe girmeden boşanan kadın mehir alabilir mi?

Yorum: Güvercin beslemek uğursuzluk getirir mi ?

arifselim
Aleykum selam. Öyle bir kuşun yeri evin içi yada kafes değildir. Böyle tutmak hayvana bir zulüm olur. Onu doğasına salmalısın. Bu onun en doğal hakkıdır.


misafir1
kuş beslemek uğursuzluk getirmez ancak lut kavminin özelliklerinden bahsederler, birisinin de kuş beslemeleri olduğunu söylerler. iyidir veya kötüdür demesemde, her hayvan bakılırken kendi doğası ve sorumlulukları gözetilmesi gerekse ve faydalanılan hayvanlar için başka şeyler söylenebilecek olsa da, kafes kuşlarını kastetmiyorum ancak güvercin beslemek kümes yapmak hem çok meşgul eder, hem çok yalan söyletir. yok o kuş benimdi yok değildi, yok benimki şuraya indi seninki buraya indi, yok kuşumu çaldın çalmadın gibi çetrefilleri vardır ve yalan söyletir insana. hayvanlara bakılır tabi, ihtiyaçları karşılanır, oyuncak yapılmaz doğalarına göre davranılır, kafes kuşları da kafesde yaşarlar zaten güvercin beslemek için uygundu değildi demesemde; ufakdan güvercin beslemeye merakınız varsa, bulaşmayın derim. yoksa kuşda veya güvercinde bir sıkıntı yok güzellerdir de ancak kümes yapıp güvercin beslemek insanı hem yorar hem yalan söyletir.

Okudunuz mu?  Yemin-i Mün'akide Nedir?

güverçin beslemek uğursuzluk getirir mi, guvercin beslemek ugursuzluk getirir mi, güvercin ugursuzluk getirir mi

Bu kategoride yer alan Koltuk Altı ve Etek Traşı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güvercin beslemek uğursuzluk getirir mi ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.