Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:05
sizden9
Abone

Müslüman olupta Homoseksüel(Gay ve lezbiyen)olanların durumu nedir Lut kavmi gibi aynı

Müslüman olupta Homoseksüel(Gay ve lezbiyen)olanların durumu nedir Lut kavmi gibi aynı

StayAway
Bazı insanlar müslümanlar ama eşcinseller erkeklerle ve kızlarla beraberler hatta bunlara biseksüelde deniyor hem kendi cinsine hemde karşı cinse ilgi duyan nihat hatioglunun bir sohbetinde şunu duymuştum eşcinsel homoseksüel olanlar lut kavmi ile beraberdirler anlayamadıgım bu kişi müslüman ise ve inancı var ise ama lezbiyenlik ve gaylık varsa ebedi cehennemlik midir?Çünkü lut kavmi ebedi cehennemlik ama bu insanlarda inançlı oldukları halde bunu yapıyorlar bunlarda kafir mi oluyorlar şimdi

Okudunuz mu?  Vücuttaki dövme günah mı abdesti bozar mı ?

Cevap: Müslüman olupta Homoseksüel(Gay ve lezbiyen)olanların durumu nedir Lut kavmi gibi aynı

Kayıtsız Üye
Öncelikle hiçbir günah insanı kafir etmez .yaptığını günah biliyorsa burdaki mesele şu olabilir haşretmek vardır.yani bu demektir ki onunla beraber azap görecek demektir.müslüman olarak öldü ise Ebedi cehennem yoktur ama eğer affolunmadiysa cezasını lut kavmi ile çekecek olabilir.

Okudunuz mu?  Ergenliğe girdiğimi nasıl anlarım? Ergenliğin belirtileri nedir?

Kim namaza devam ederek onu muhafaza ederse namazı, kendisi için kıyamet gününde nur, burhan ve kurtuluş olur. Kim de namazı muhafaza etmezse kendisi için nur, burhan ve kurtuluş olmaz. Kıyamet gününde o, Karun, Firavun, Haman ve Übeyy b. Halef ile beraber olur!" (Ahmed b. Hanbel, Müsned, II, 129).

Okudunuz mu?  Rıhü Ahmer Ve Daü Ekber Konusunda Yardıma Ihtiyacım Var..

gaylar ve kıyamet, eşcinsel, Lezbiyen

Bu kategoride yer alan Günahı dışa vurmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Müslüman olupta Homoseksüel(Gay ve lezbiyen)olanların durumu nedir Lut kavmi gibi aynı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.