Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
sizden0
Abone

Sabah namazı vakti girer girmez namazı kılınabilir mi?

Sabah namazı vakti girer girmez namazı kılınabilir mi?

Millennium
Bir hocamdan bir 20-25 dakika beklenip kılınmasıyla ilgili bir şeyler duymuştum, diyanetin sitesindeki namaz vakitlerine göre imsak vakti girer girmez sabah namazı kılınabilir mi?


Cevap: Sabah namazı vakti girer girmez namazı kılınabilir mi?

HamzaAdam
Beklemeye gerek yoktur, Evet imsak vakti girer girmez namaz kılınabilir.

Okudunuz mu?  Firavunun cesedi hakkındaki ayet hangisi?

Cevap: Sabah namazı vakti girer girmez namazı kılınabilir mi?

Crowley
Ramazan dışında sabah ezanı vaktin dolmasına 1 saat kala falan okunuyor.Ramazan ayında ise yeme içmenin imsak vaktinde kesilmesinden dolayı bir işaret olarak ezan tam vakit girdiğinde okunmakta. İmsak vakti girdikten sonra namaz kılınabilir yalnız bir 10-15 dk kadar beklersen uygun olur.

Okudunuz mu?  Nereden cıktı Peygamberimiz (asm) Hz Aişe ile 9 yasında evlenildiği ?

imsak vaktine yarım saat kala teheccüd namazı kılınır mı

Bu kategoride yer alan Şafii mezhebinde namazda ellerin bağlanma hali ... başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sabah namazı vakti girer girmez namazı kılınabilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.