Anasayfa
20 Ekim 2022, 12:08
sizden95
Abone

Küfürden nasıl Tövbe edilir?

Küfürden nasıl Tövbe edilir?

gençlik19966
küfüre düşmüş bir insan nasıl tövbe edebilir


Cevap: Küfürden nasıl Tövbe edilir?

imam
Kelimei şehadet getir
Yıkan abdest al ve pişman olduğu bir daha yapmayacağını Allah’a söz ver


Cevap: Küfürden nasıl Tövbe edilir?

Kayıtsız Üye
peygamber efendımız her pısmanlık tevbedır buyuruyorlar. gusül sartı fılan yok. anında bır daha donmemek uzere tevbe yeterlı.eshedu ella ılahe ıllAllah ve eshedu enne Muhammeden abduhu ve resuluh.estagfırullah estagfırullah estagfırullah denırse çok güzel olur.buna devam etmenın çok faydaları var.Allah kabul etsın

Bu kategoride yer alan Cennete giden cennete kalıcı olur cehenneme giden ise cehennemden çıkamaz başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfürden nasıl Tövbe edilir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.