Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:52
sizden0
Abone

Gusül abdesti alırken kanayan yara

Gusül abdesti alırken kanayan yara

durmus1
Selamun Aleykum

Gusül abdesti almadan önce ben normal duş alıyorum ama sırtımın orda bir yara var dokununca kanıyor bende yaranın orayı temizlemek için dokundum hemen kanamaya başladı ama kan durdu diye hatırlıyorum ben gusülümü aldım oraya baya çok su döktüm yani bi,de kuyruk kemiğimin orda avret yerime yakın olunca elimi sürmedim zaten sürsem kanıyacak ben gusül aldım cıktım orada kan varmı diye peçete ile değdim kan vardı ama dokununcada kanıyor acaba bu vesvesemi bu konuda çok vesvese alıyorum yardım edin

Okudunuz mu?  Eski halime dönmek istiyorum

ALLAH RAZI OLSUN


Cevap: Gusül abdesti alırken kanayan yara

Molla_Efdal
Gusül sırasında yara eğer çok hasas ise yaraya su değdirilmez. Yara bandı ile yarayı kapatıp üstünü hafif su ile mesh edersiniz. Yara bandı yoksa yara iyleştikten sonra tekrar gusül almak gerekir.

Okudunuz mu?  Hangi namazda hangi sureler okunur tablo şeklinde

Selametle..
Hayırlı cumalar..


Cevap: Gusül abdesti alırken kanayan yara

durmus1
İyleşecek bir yara değil tedavi olcam en ykaın zamanda ama şimdi aldığım gusül gecersizmi oluyor


Cevap: Gusül abdesti alırken kanayan yara

imam
Gusul geçerlidir


Molla_Efdal
Afedersin kardeşim yanlış yazmışım. Aldığın gusül dediğim gibi yaptıysan geçerlidir. Yara iyileşince tekrar gusül gerekir.

Bu kategoride yer alan Namaz kılarken ve zikir yaparken yaşanan olağanüstü olaylar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gusül abdesti alırken kanayan yara Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.