Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
sizden93
Abone

Çok kere tevbe ettim bozdum. Şimdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarım. Yine tevbe etsem kabul olurmu?

Çok kere tevbe ettim bozdum. Şimdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarım. Yine tevbe etsem kabul olurmu?

Ahmet.Kuzey
Cok kere tevbe etdim bozdum. Simdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarim. Yine tevbe etsem kabul olurmu?ALLAH buyuk ama ben tevbemi bozdukda sora yine tevbe ediyorum sürekli bozuyorum ve tevbe ediyorum. Ama simdi tevbeyi bozmuycagima soz veriyorum. Ne olursa olsun soz veriyorum bozmuycam.Yine tevbe etsem ALLAH kabul eder mi? Daha bozmuycam soz veryorum.

Okudunuz mu?  Namazda Aniden Gülüp Titreme, Abdest-Mezi tutamama, İstimna Sorunları

Cevap: Cok kere tevbe etdim bozdum. Simdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarim. Yine tevbe etsem kabul olurmu?

imam
Bir günde 70 defa tevbe edip bozarsan bile tevbe etmeye devam et.
Bozarım korkusuyla tevbe etmemek şeytan oyunudur.


Cevap: Cok kere tevbe etdim bozdum. Simdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarim. Yine tevbe etsem kabul olurmu?

Kayıtsız Üye
,imama katılıyorum.

Okudunuz mu?  Dua için nasıl niyet edilir?

Yorum: Çok kere tevbe ettim bozdum. Şimdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarım. Yine tevbe etsem kabul olurmu?

Kayıtsız Üye
selâmunaleyküm. Kardeşim!Bebekken bu hayata düşe kalka düşe kalka başlıyoruz,sonrasında ise yürümeyi öğrendiğimizde de birdaha düşmemiş çok zor oluyor oyle değil mi ?
Kullukta böyledir. Hata etmek bize babamız Adem Aleyhisselam’dan miras kaldı. Senin hacmin nedir ki Allah’ın rahmetini geçebilecek bir iş yapabilesin ..Kırk kere de yikilsan kirkbirinci kalkışı yapabilmektir mesele.Tâki rabbimize kavuşuncaya kadar ..Yeter ki düştüğün yerede kalıp çürüme. Kal ayağa ve Allah’a git…

Bu kategoride yer alan Erkek arkadaş ile görüntülü konuşmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok kere tevbe ettim bozdum. Şimdi yine tevbe etmek istiyorum ama korkuyorum ki bozarım. Yine tevbe etsem kabul olurmu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.