Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:54
sizden05
Abone

Cemaatle kılınan farz namaz ve okunan Ettehiyyatu duası

Cemaatle kılınan farz namaz ve okunan Ettehiyyatu duası

Millennium
Cemaatle namaz kilarken mesela oglr namazında ilk oturusta imam ettehiyyatu duasını bitirince biz daha bitirmemis olsak, yani imam tekbir getirip ayaga kalkmaya basladiginda biz duayi bitirip imama yetissek namaz sahih olur mu? Kisaca cemaatle bamaz kilarken gerife kalsak namaz bozulur mu? Bu geride kalmanin bir siniri var midir?

Okudunuz mu?  Gerçekler mi?Vesvese mi?Takıntı mı?

Cevap: Cemaatle kılınan farz namaz ve okunan Ettehiyyatu duası

İslam
İmamdan en fazla iki-Üç rükün geride kalmamak gerekir.


Cevap: Cemaatle kılınan farz namaz ve okunan Ettehiyyatu duası

Kayıtsız Üye
konu ile alakası yok ama kardeşler yardım ederseniz çok sevinirim.

Ben aslında Hanefiiyim ama şafii mezhebine geçmeyi düşünüyorum lakin dualar , namazın vakitleri ve kılınışları vs. Çok fazla ben diyorumki kardrşler ben şafii mezhebine göre abdest alsam ve Hanefi mezhebini taklid ederek namaz kılsam olurmu lütfen yardımm edinn ..

Okudunuz mu?  Erkek, gümüş zincir kolyeyle namaz kılabilir mi?

Cevap: Cemaatle kılınan farz namaz ve okunan Ettehiyyatu duası

mum
Son Yazan kayıtsız üye
Bir mezhebi taklit için mutlaka ilmihalini okumalisiniz


Kayıtsız Üye
ben zaten hanefii mezhebinin özelliklerini biliyorum şafii mezhebine geçince çok şey öğrenmem şimdilik şafii mezhebinin abdestini ve gusülünü bilsem yeterlimi hanefii namaz kılınışını
taklid edebilirmiyim şafii namaz kılınışını öğrenene kadar.

Bu kategoride yer alan Dershane indirim sınavında kopya çektim ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cemaatle kılınan farz namaz ve okunan Ettehiyyatu duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.