Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:56
sizden0
Abone

Sinirli ve üzgünken ölmek istiyorum demek

Sinirli ve üzgünken ölmek istiyorum demek

Müslümancocuk
Selamun aleyküm din kardeşlerim. Ben daha 12 yaşındayım ve ergenliğe girmedim. Ama daha bugün bir olay yaşadım. Aklıma çok kötü şeyler geldi, hatayla dediğim kötü sözler geldi ve aklımdan gitmedi çok sinirlendim ve ağladım ağlarken de birkaç defa ölmek istiyorum dedim.Biliyorum ölüm Allah ın emri ve ben ölmek istiyorum deyince ölmem. Sonradan pişman oldum. Çünkü istemeyerek ve farkında olmadan demiştim. Sonra annem ve babam aklıma geldi. Ben ölsem onlar büyük acı çekecekti. Ben bunu farketmeden ve sinirliyken dedim ve tövbe ettim. Bundan sorumlu muyum ? benim ölümüme neden olur mu ? daha çocuğum ve böyle şeyler düşünmek beni çok üzüyor ama nedense düşünmeden duramıyorum. benim Allah’tan başka hiçbir şeyden korkum yok. Ama bunu dedikten sonra (vesvese mi bilmiyorum) aklıma öleceğim diye şeyler geldi. sonradan annem ve babamın üzgün halleri geldi. tövbe ettim ama hala aklıma takılmadan etmiyor. Dini açıdan bilgili olan biri varsa bana yazarsa çok sevinirim.Cevap verenden de vermeyenden de Allah razı olsun.

Okudunuz mu?  Kaza namazımın ne kadar olduğunu nasıl anlarım

Cevap: Sinirli ve üzgünken ölmek istiyorum demek

imam
Bu sözün ne sakıncası var ki
Ne günah ne haram .. ne de tövbe gerektirir…

Konularını yanlış başlığa açma


Cevap: Sinirli ve üzgünken ölmek istiyorum demek

Molla_Efdal
Bu gibi sıkıntılı dönemlerden geçerken bazı sureleri , dua ve zikirleri okuyabilirsin huzur bulur feraha kavuşursun. Duha suresini oku İnşAllah fayda edecektir.

Bu kategoride yer alan Kaç defa gusül almalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sinirli ve üzgünken ölmek istiyorum demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.