Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:17
sizden96
Abone

Cennet’i çok istiyorum ve hemen ölmek istiyorum

Cennet’i çok istiyorum ve hemen ölmek istiyorum

CrauserSO
Selamun Aleykum kardeşlerim.
Öncelikle ben asosyal dünyayı pek sevmeyen birisiyim. Dünyayı gerçekçi bulmadığım için
Cennet’i cook istiyorum. Cehennemden de bir o kadar korkuyorum . Aslında mutluyum dünyaya bağlı değilim. Ben sadece namazımı bırakıp dünyaya ve seytana kanmaktan korkuyorum.
Tüm ömrüm boyunca ibadetlerimi eksiksiz ve huşu ile yapmam için ne gerekli.
Elhamdulillah namaz kilmayi seviyorum ama iste tek korkum birakmak ya kanarsam seytana ne yapmam gerekir.

Okudunuz mu?  Allah'a küfür etmek şirk mi oluyor?

Cevap: Cennet’i çok istiyorum ve hemen ölmek istiyorum

Camesss
Kendine intihar mi yapmak istiyorsun? Cennete girmek için ?
Kardesim Bu çok iyidir Bu dunyaya bagli degilsin,ama sen Allah’in kurallarina karisamazsin yani senin nerde ne zaman nasıl olecegini Allah biliyor .
Kardesim yap ibadetini oku Kuran-I Kerim’i kil namazdarini et dualarını ve Allah seni mukafatlandiracak yeter ki Allah’nan ol ve Allah’in emirlerini riayet eyle.
Yani Bu turlu dusunceler ki olmek istiyorsun falan Sen onlari dinleme ibadetini yap
Bende Nihat Hoca dan o kadar Cennet den dinledim ki yani gercekten Cennete istedim Bu dunyadan girmek istedim. Ama olmek istiyorum falan bence vesvese, ancak Allah senin ne zaman olecegin biliyor

Bu kategoride yer alan Bir insana adaletsiz bir şeyi yaptığını söylemek günah mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cennet’i çok istiyorum ve hemen ölmek istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.