Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:53
missa
Abone

Babam bize çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?

Babam bize çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?

uzay15115
Babam bu aralar(4 ay oldu heralde)bize çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?

kardeşlerim konudada belirttiğim gibi bize çok kötü davranıyor..annemi beni cırıyor(gerçekten cırıyor) durduk yere kavga çıkarıp duruyor..
bize(14 yaşındayım,kardeşim 11)bu yaşıma kadar geldim bana samimi bir şekilde hiç oğlum demedi..buda yaşayan çocukları seviyor bizi sevmiyor ailesini bize tercih ediyor,bizi bırakıp gidiyor ne yapmalıyım yardım edin..

Okudunuz mu?  Bilmiyerek Yemin Etmek

Cevap: Babam bize çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?

Kayıtsız Üye
hocam baban daha baba olduğunu anlamamış bu hareketler tamamen cehaletten olur bize düşen sabretmek bu derdin bir çaresi yok aynı kör doğan insanlar gibi onlar nasıl sabrediyor biz de sabredicez bu şekilde sen çok üzülme her zorluğun arkasından mutlaka bir kolaylık vardır bol bol dua et.

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi kısmetim olsun istiyorum ne yapmalıyım

Cevap: Babam bize çok kötü davranıyor ne yapmalıyım?

imam
Bu 4 ay süre içinde babanın sıkıntısı veya hastalığı olabilir
Size düşen iyileşme kadar sabretmek ve ona çok saygılı olmaktır.


Babam Kötü Davranıyor

Kayıtsız Üye
Çocukluğumdan beri annemle babam sürekli kavga ediyor. Anneme çok haksızlık ediliyor. Pazar alışverişi dışında anneme para vermiyor. Yılda bir bir iki parça kıyafet ya alıyor almıyor.
Sürekli pis kokuyor ve saygızsız davranıyor. Yemek masasına ayağını koyuyor. Akrabalardan bize çok kötü küfredercesine davranışı olanların yanında duruyor. Asla bizi desteklemiyor.
Yediğimize laf ediyor. Sürekli yemek masasında bile gaz çıkarıyor. Yazmak istemediğim bir sürü pis harekette bulunuyor.
Dışarı markete gitsek dahi dakikada bir arıyor.
Gittikçe daha kötü oluyor. Sürekli bağıyor çocukken çok dövüyordu. Büyüdük artık sadece küfrediyor.
Bizi utandırıyor. 1 saat aynı odada kalsak duymadığım küfür kalmıyor.
Tek iyi özelliği para kazanması bir evimiz olması.
Bizi kıran üzen ne varsa en küçük davranışı bile bilerek yapıyor.
Kalbimiz çok kırık.
Artık dayanamıyoruz. Ya ben ya o ölsün istiyorum. Anneme çektirdiğini gördükçe içim yanıyor.
Elimden bir iş gelmiyor.
Ne yapabilirim?

Okudunuz mu?  Peygamberimizin doğduğu gece ne oldu

misafir4
güzel kardeşim hayatta iyi güzel insanlar veya olaylar, kötü insanlar veya olaylar yokdur. bunlara karşın uygun hareket etmek vardır. başına çok istediğin veya çok güzel gördüğün bir iş gelse de, eline yüzüne bulaştırsan ne yapacaksın. insanların iyi ve güzel gördükleri Allah korusun cehenneme girmelerine neden olmuyor mu. biraz da artık insanlar niye söyle yapdı niye böyle yapmadı demeyeceksin, insanları tanıyacaksın. bunuda ön yargıda bulunmak, kin gütmek, affetmemek için değil hayal kırıklığına düşmemek, üzülmemek, imkanlarını yerli yerinde kullanmak için yapacaksın. bu istemediğin durum belki hayatta daha erken aklını başına almana yarar ve senin yanına kar olur. bunları söylerken de yanlış anlama, yine her baba evladının arkasında olur ama bildiği kadarıyla gördüğü kadarıyla olur.

Bu kategoride yer alan Kocamın bir gayri meşru çocuğu olduğunu öğrendim ne yapmalıyım? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam bize çok kötü davranıyor ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.