Anasayfa
23 Şubat 2022, 16:12
sizden09
Abone

Eşim bana kötü davranıyor

Eşim bana kötü davranıyor

Dilek420
3 yillik evliyim 1 yaşında oğlum var. Eşim bana psikolojik baskı yapiyor düzelmesi için sabir gösteriyorum. Ama artık dayanamıyorum. Boşanmak istiyorum ama şartlar uymuyor. Çalışmadiğım için boşanamıyorum. Çok çaresizim elimden geldiğince ona musamaha gösteriyorum ama artık dayanamıyorum. İşe girsem yaşım 32 ve yeni bir hayat kurmaya gücüm yok.

Okudunuz mu?  Necaset Sıçraması

Yorum: Eşim bana kötü davranıyor

rana
Her yolu denedikden sonra ayriligi düsünün derim,
kendisiyle size iyi davrandigi zamanlar güzel bir dile ile konustunuzmu hic?
belki yaptigi durumdan kendisi bile farkinda degil.. belki psikolojik yardim alabilirsiniz, aile psikologlari oluyor..
bakin gercekden psikoloji baski derken ne dediginizi anlayamadim, bu çok genel bir ifade, eğer dininizi yasatiyorsa, evine barkina bakiyorsa, cocugunuza babalik yapiyorsa, elinizden geldigince düzeltmeye calisin sonra hiç cikmasa çıktığınız vakit akliniza ayrilik gelsin..

Okudunuz mu?  Camide Namaz kılmış gibi yapmak günah mı

esinizle konusmaya calisin ve hiç birsekilde fayda etmiyorsa bir büyügünüz varsa esininizle konusmasini rica edin, nasihat dinledigi biri varsa onunla konusmasi belki iyi gelir..

Allah cümlemizin yuvasina huzur versin…


Yorum: Eşim bana kötü davranıyor

mersin7233
ben de 35 yaşındayım 2 çocuğum var ama eşim cahil dik kafalı ve eşinizin size davrandığı gibi bana davranıyor..Ve inanın artık ben de dayanamıyorum daha önce koz olarak kullanmak istemediğim boşanmayı sanırım artık düşünmekk zorundayım…rızkı veren Allah eğer olmuyorsa böyle hayatı cehenneme çevirmenin bir anlamı da yok..düşünün ben bir erkeğim ve sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum…hep sabır dedim hem Allah’a havale ettim hep tevekkül ettim ama netice olmuyor işte olmuyor..

Okudunuz mu?  İntihar eden insanın ahiretteki akıbeti nedir?

Yorum: Eşim bana kötü davranıyor

Kayıtsız Üye
Benim kocamda o kadar anlayışsız bir insan ki. Evlenmeden önce başka birinle ilişkim vardı ve bunu bile be benimle evlendi. Düğün günü geldiği zaman hayatı bana zehir etmeye başladı ailem üzülmesin diye bu aptalla evlenmek zorunda kaldım. 8 aydır evliyiz ve bana her günü cehenneme çevirdi önceki.ilişkimi başıma kaktı durdu . Ben unutmaya gayret gösterdikçe beynime kazıdı .Onun bana karşı olan ilgisi hep yalanmış. Söylediğim zaman sen bana çektirdin sıra bende diye bana 8 aydır psikolojik baskı yapıyor ayrılmak istiyorum dediğimde öyle kolay değil seni seviyorum diyor valla kendimi artık zavallı gibi görüyorum hayattan soğudum simdi annem yanımda kadında onun geri kafalı olduğunu gördükçe üzülüyor iki arada kaldım ne yapmam gerektiğini düşünemez oldum bıktım artık

Okudunuz mu?  İnsanlar Neden Aşırı Derecede Kibirli, Herkes Birbirini Ezmeye çalışıyor Her Konuda?

esim bana çok kotu davraniyor, kocam bana kotu davraniyor

Bu kategoride yer alan Tevbe süresi neden besmelesiz?? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim bana kötü davranıyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.