Anasayfa
8 Mayıs 2021, 8:31
missa95
Abone

Nişanlım bana karşı bir anda çok kötü değişti. bana büyü mü yapıldı?

Nişanlım bana karşı bir anda çok kötü değişti. bana büyü mü yapıldı?

Kayıtsız Üye
s.a bu tam olarak nasıl anlatılır onu bile bilmiyorum ama benim nişanlım bana karşı bir anda çok kötü değişti bana benim ismimi bile duymak istemediğini söylüyor hem bana seni seviyrum sensiz olamam derken aynı anda senden çok sıkıldm bunalıyorm adın geçince ruhum daralıyor diyor bunun büyü oldğndan şüpheleniyrz ne yapılması gerekiyo lütfen yardımcı olur musunz lütfen :(((

Okudunuz mu?  Genç beyin dergisi nedir sahibi kimdir?

Cevap: işanlım bana karşı bir anda çok kötü değişti. bana büyü mü yapıldı?

Ercan
karşılıklı konuşarak sorunları halletmeye çalışın. Sizde gördüğü bir kusur yada eksiklik varsa tespit edin. Bu tür olayların altında büyü aramaya gerek yok. Büyü yapıldığından şüpheleniyorsanız Allah’a sığınıp, O’ndan yardım dileyin. Bol bol Kuran okuyun. Bizler de dua ederiz. Rabbim hayırlısı ile tamamına erdirsin inşAllah.

Okudunuz mu?  Subhaneke ile ilgili şiir

Cevap: işanlım bana karşı bir anda çok kötü değişti. bana büyü mü yapıldı?

@mir
nikah öncesinde bu tip psikolojik sorunlar yaşanması normaldir
her şeyi büyüye bağlamayın

Bu kategoride yer alan İmam hatip hızlandırılmış eğitime normalden geçiş yapılabiliyor mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Nişanlım bana karşı bir anda çok kötü değişti. bana büyü mü yapıldı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.