Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:03
missa08
Abone

Bana büyü yapıldı mı

Bana büyü yapıldı mı

Kayıtsız Üye
Hocam esimle bosaniyoruz .esim çok değişti yeni evli olmamıza rağmen yuvasını yikti ve şimdi bosaniyoruz 11 ay babamdaydim. Bir hocaya gittim esimde büyü olduğunu söylediler nasıl inanacagimi gerçekten var mı bilmiyorum nasıl öğrenmem mümkün yoksa Allah’a havale edip yoluma devam mi etmeliyim hiç bilmiyorum

Okudunuz mu?  Bayram ve cuma aynı güne denk gelirse bayram namazı cuma Namazı yerine geçer mi?

Yorum: Bana büyü yapıldı mı

arifselim
Allah yardımcın olsun. Bu hoca denilen zat acaba nerden büyü olduğunu biliyormuş? Çoğunlukla uydurma ve aslı olmayan şeylere inanmamak gerekir. Evet vardır ve yapılmış olması ihtimali mümkündür ama bu insanın yaşadığı bu tür olayları sadece büyüye bağlaması son derece yanlıştır. Büyünün en güzel çaresi felak ve nas sureleridir. Sık sık bu sureleri okursan Allah’ın izniyle korunursun.

Okudunuz mu?  Peygamberlerin isimleri sırayla

Büyük olabilir mi?

Kayıtsız Üye
Yeni evliyim. Kayinvalidemle anlasamıyorum ve ayrı sehirler de yaşasak da sevgili ve nişanlı iken eşimle beni ayırmaya çalıştı benim hiç bir saygisizligim olmamasina ragmen gorumcem ile arkamdan çok konuştu ve evlenmemiz için hiç maddi manevi desteği olmadı. Bize büyü yapmasindan korktuğum için evimi camasirlarimi hep sirkeyle temizlerim. Biz evimizde bir de kedi besliyoruz ve tuvalet alışkanlığı çok duzgun dur. Dün kayinvalidem bize yazlık yorgan göndermişti onu serip yattigimiz anda kedimiz yatagin üzerine çıkıp üstüne cisini yaptı ve çok şaşırdım. Kedilerin farklı boyutlari görüp hissettiğini duymuştum. Sizce paronayaklik mi yapıyorum yoksa kayinvalidem gerçekten kötü seyler peşinde olabilir mi ?

Bu kategoride yer alan Domuz beslemek caiz mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bana büyü yapıldı mı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.