Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:27
missa6
Abone

Bana büyü yapılmış?

Bana büyü yapılmış?

Kayıtsız Üye
25 yaşında nişanlı bir bayanım. Nisanlandiktan beri bazı rahatsızlıklar yaşıyorum. Baş ağrısı,baş dönmesi, için daralması, nefes alamama,sıcak basmasi, yorgunluk,halsizlik, kötü rüya görmek,devamlı Lekelenme ve nişanlıma aileme kötü davranma gibi..sorunlar yaşadım yaşıyorum. Girmediğim hastane bölüm kalması ve bütün sonuçlar temiz çıktı. Nişanlım beni benden habersiz hocaya götürdü. Hocaya gittiğimizi anladım ve gitmek istemedim vs. Hoca bana nişanlımla aramin açılması için büyü yapıldığını söyledi dua verdi. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum iki farklı insanı yaşıyorum. Yardım edin nolur? buyu bozdurmak günah mi? Büyük bozulduKtan sonra tekrar büyü yapabilir mi?

Okudunuz mu?  Hz Muhammedi (s.a.v) kıskanmak

Yorum: Bana büyü yapılmış?

Sivas
Allah yardımcınız olsun,ne çektiğinizi çok iyi anlıyorum.Bende bir takım şeyler yaşadım ,en kısa zamanda kurtulmanızı Allahtan dilerim.


Yorum: Bana büyü yapılmış?

imam
Büyü bozmak günah değildir ama sağlam birine gidin kendinizi kontrol edin (Salih memiş gibi)
Düzenli Kuran okursanız etkisi gider. Özellikle Peygamberimizin korunma duaları çok fayda verir.

Okudunuz mu?  Peygamberimiz kaç yılında hicret etti

Yorum: Bana büyü yapılmış?

Kayıtsız Üye
Siz nasıl kurtuldunuz? Tekrar oldumu peki?
Allah razı olsun.


Kayıtsız Üye
Kendimi nasıl kontrol edeceğim. Büyü bozulduKtan sonra tekrar büyü yapılabilir mi?


Sivas
Ben Kurtulmuş değilim çünki hep tazeliyorlar,siz bozdursaniz bile onlar yeniden yapabiliyor.ben koruma muskasi ni duydum ,onu yaptırmak gunahmi bilmiyorum ama yukarıda beyefendinin söylediği gibi sağlam birisine gidin çünki bu işleri hafife almamak gerek.Bana 17 senedir yapılıyor ,ben başta psikolojisini etkilerini çok çektim,şiddetli baş ağrıları,yorgunluk,çevremi benimle soguttular,cocuklarimla ilgilenmedim;içime kapandım vs vs;saymayla bitmez .bi sefer baktirdim daha kötü oldu ve bir daha baktirmayacagim dedim ;kendimi ibadete veriyorum ancak öyle rahatliyorum yoksa şeytan sürekli vesvese veriyor bazı zamanlar olduki intihar etmek istedim.Onca senelerden kalan bir sürü sağlık sorunlari,çünki bir takım hastalıklar getirebiliyor.Allah yardımcınız olsun ve kendinizi bırakmayın,güçlü olun ve direnin.İbadet le kendinizi kurtarmaya çalışın .Sağlam birisine gidin.Allah istemezse hiç bir şey olmaz.

Bu kategoride yer alan Sekine ve Celcelutiye İle ilgili Sorular başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Bana büyü yapılmış? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.