Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:09
sizden4
Abone

Anneme büyü yapılmış olabilir mi?

Anneme büyü yapılmış olabilir mi?

sultan_147
Hocam hayırlı günler Selam olsun. Benim annem şizofreni hastası. Ve kendine göre ruh atıp konuşturuyorlar diyor. Acaba annemin içinde cin ya da büyü yapılmış olabilir mi hocam? Hocam bide annem hep annenemgilin evine gidip geldikten sonra hastalanıyor. Acaba o evde büyü gibi bişey var mıdır? Şuan hasta annem ve kendi kendine konuşuyor sinirleniyor gülüyor. Hocam Allah rızası için dua edebilir misiniz? Bi de muska takıyor şuanda biraz ilk başlarda faydası olmuştu. Ama şuan iyi değil hasta. Acaba büyü müdür hocam?

Okudunuz mu?  Yetişkin kız veya erkek annesi ile uyuması caiz midir

Yorum: Anneme büyü yapılmış olabilir mi?

Omer Faruk
Güzel Kardeşim,

Şizofreni psikolojik bir hastalık ve alanı TIP. Lütfen bu işlere büyü/sihir meselesini karıştırmayın. Kaldı ki Allah Kur’an’da bu büyü ve sihirin kaynağı olan CİNLERİN hiçbir güçlerinin olmadığını söylüyor. CİN suresinin türkçesini okuyunuz. Bu sure sırf MÜŞRİKLERİN zihnindeki korkunun yanlış olduğunu asıl gücün ALLAH’A ait olduğunu ispat için inmiştir. Lütfen muska yapan (para istemiyorum yan cebime koy) diyen üç kağıtçı hocalardan uzak durun. Hangi hoca ben büyüyü tedavi ediyorum diyorsa Allah’a ve Rasulü’ne iftira atıyor. Ne Kur’an ne Rasulullah böyle bir tedavi yöntemi kullanmadı.

Okudunuz mu?  Köpek salyası necis mi? Nasıl temizlenir?

Annenizin tedavisine dikkat ediniz, siz de dininizi iyi öğrenin. O zaman çevrede dolaşan dedikodulara değil Allah’a güvenmeye başlarsınız. Selametle kalın, ALlah şifalar versin.


Yorum: Anneme büyü yapılmış olabilir mi?

sultan_147
Allah razı olsun kardeşim duan için. Muskayı bizim mahallenin imamı şifa için yaptı ama üçkağıt değil.

Okudunuz mu?  Klozetten sıçrayan su ile namaz kılınır mı?

Yorum: Anneme büyü yapılmış olabilir mi?

Omer Faruk
Lütfen burada benim yazdıklarımı O imam efendiye söyleyin, eğer benim söylediklerimin tersine Kur’an ve hadisten bir delil getirirse O’nun söylediğine teslim olun yoksa Allah’tan af dileyip, bedava da yapsa bu işten vazgeçmesini söyleyin. Bana da sonucu bildirin ki bir bilgisizliğimiz varsa biz de İmam Efendi’den hem helallik alalım hem de cehaletimizi giderelim. Selametle kalın kardeşim…

Okudunuz mu?  Şirk mi işledim

sultan_147
Sen bence beni yanlış anladın. Büyü filan demedi zaten o hoca. Sadece şifa için yazdı muska.


Omer Faruk
Allah şifalar versin!

Bu kategoride yer alan Cennet'in Dolması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Anneme büyü yapılmış olabilir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.