Anasayfa
22 Aralık 2021, 20:02
Kuran Meali
Yönetici

Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni duasının anlamı nedir?

Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni duasının anlamı nedir?

mum
Taha suresinin 39. ayeti

Yazılışış ve okunuşu: ve elkaytu aleyke mehabbeten minni
Anlamı: Sana, Kendimden muhabbet (sevgi) verdim


Yorum: Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni duasının anlamı nedir?

Kayıtsız Üye
"onu bir sandığa koyup ırmağa at. Irmakta onu kıyıya atsın ve bana da ona da düşman olan birisi onu alsın. diye gözümün önünde yetişesin diye sana sevgimi yağdırmıştım." alın size anlamı, buradan nasıl büyü, aşk, sevgili bilmem ne çıkarıyorsunuz siz.

Okudunuz mu?  Kurtuluşa erenler ile ilgili ayetler

ve elgaytü aleyke mehabbeten minni anlamı, ve elgaytü aleyke mehabbeten minni türkçe anlamı, ve elgaytü aleyke mehabbeten minni duasının anlamı

Bu kategoride yer alan Nur suresi 26. ayet: Kötü kadınlar kötü erkeklere, kötü erkekler ise kötü kadınlara başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ve elgaytü aleyke mehabbeten minni duasının anlamı nedir? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.