Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:44
missa09
Abone

Hangi Sureyi Ezberlemeliyim?

Hangi Sureyi Ezberlemeliyim?

GençMümin
Selamünaleyküm.

Fatiha Suresi, Duha, İnşirah, Tin, Alak, Kadr, Beyyine, Zilzal, Asr ve Fil Suresi’nden aşağı sureleri biliyorum. Şimdi Duha Suresi’nden Nas Suresi’ne kadar ezberliyorum 3-4 tane sure kaldı Hümeze, Adiyat, Kaaria, Tekasür. Bu dört sureyi inşAllah ezberlediğim zaman hangi sureleri ezberlemeye başlamalıyım? (Amenerrasulu, HüvAllahüllezi, Ayetel Kürsi’yi, tespihat duaları vs. biliyorum)

Okudunuz mu?  Erkekte 1 nefs kadında 9 nefs ne demek

Cevap: Hangi Sureyi Ezberlemeliyim?

mum
Her müslümannın neredeyse ezbere bilip, vird halinde okuduğu amme tabereke ve yasin sürelerini ezberlemeni tavsiye ederim.


Cevap: Hangi Sureyi Ezberlemeliyim?

Kayıtsız Üye
< Her müslümannın neredeyse ezbere bilip, vird halinde okuduğu amme tabereke ve yasin sürelerini ezberlemeni tavsiye ederim. >

Vird nedir?

Okudunuz mu?  Müslümanın yapmaması gereken 30 davranış

Cevap: Hangi Sureyi Ezberlemeliyim?

mum
Vird, Kur’an-ı Kerim’den her gün okunmak üzere ayrılan kısım; belli vakitlerde düzenli olarak okunan ayetler veya sürelerdir.


hangi süreyi ezberlemeliyim, zilzal suresi, Hangi sureyi ezberlemeliyim

Bu kategoride yer alan Sakal ve bıyık ektirmek caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi Sureyi Ezberlemeliyim? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.