Anasayfa
25 Ocak 2024, 6:34
Sohbet
Yönetici

Sofradan kalkınca elleri yıkamanın önemi

Sofradan kalkınca elleri yıkamanın önemi

melle
Sofradan kalkınca neden elleri yıkamak gerekiyor

Çünkü eller yamek tortularu ve yağları ile kirlenirler. Peçete ve ıslak mendil ile silmek yetmez çünkü yağlar sadece sabun ve su ile çözülür.
Ellerimizi sabunlu su ile yıkamazsak mikrop yuvası dmner ellerimiz, ellerimizden de dokunduğumuz her yere bulaşır.
Elleri yağlı saçına dokunanın kafasında zamanla bit sirkesi oluşur.

Okudunuz mu?  Allahütelayı kıskanmak doğrumudur?

Cevap: Sofradan kalkınca elleri yıkamanın önemi

AYSEN
dinimde güzel bir ahlak göstergesidir ayrıca tıbbende çok sağlıklıdır ellerde ve tırnaklarda biriken mikropları hem yemek yemeden önce yıkamalı hemde yemekten sonra yıkamalıdır

Bu kategoride yer alan Yemekten sonra Allahın verdiği nimetlere şükür etmenin önemini nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sofradan kalkınca elleri yıkamanın önemi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.