Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:45
Sohbet
Yönetici

Yaşanmış başarı hikayelerine örnekler

Yaşanmış başarı hikayelerine örnekler

melle
Yaşanmış başarı öykülerine bir iki örnek

(2 kısa hikaye)

Başarı İle İlgili Bir Hikaye

Oprah Winfrey:Her şey senİnle başlar! İnsanın gücü içinden gelir! O şanssız doğanlardandı: hem zenci, hem kadın, hem yoksuldu. Hizmetçi bir anne ve madenci bir babanın çocuğuydu. Evli olmayan anne ve babası, o doğduktan sonra ayrıldı. Kırsal kesime yerleşen annesinin yanında yoksulluk içinde büyüdü. Kuzeni, amcası ve bir aile dostunun tecavüzüne uğradı. Yaşadığı sorunlar yüzünden birkaç kez evden kaçınca annesi onu babasının yanına gönderdi. Burslu olarak üniversitede okurken bir yandan da yerel radyo kanallarında çalışmaya başladı. ‘Beyaz erkeklerin egemen olduğu bir alanda, cüsseli bir siyahi kadın’ olan Oprah’a, kimse şans tanımıyordu. Fakat o buzkıran gemisi gibi ilerledi. Onlarca önyargıyı kırdı. Kendini ispat etmesi 10 yılını aldı. Yerel bir kanalda haber sunuculuğuyla başladı. Adım adım yükseldi. Yıllar sonra ülke çapında yayınlanan ‘The Oprah Winfrey Show’u sunmaya başladı. Büyük ses getiren program sayesinde pek çok ödül kazandı, ilk dolar milyarderi zenci kadın oldu. O kazana kaybede ilerledi. Onun başarısından çıkacak ders şu: İnsanın gücü içinden gelir. Her kazandığında bir şeyler kaybedersin, her kaybettiğinde bir şey kazanırsın. Ülkün yükselmek, ileri gitmek olsun.

Okudunuz mu?  Cahiliye döneminde savaşılması yasak olan aylar

Ünlü Bir Kişinin Başarı Hikayesi

Sylvester Stallone; Rambo ismini mutlaka duymuşsunuzdur. Sylvester Stallone artistlik bürosuna başvurduğunda Hey! Sen tam bizim aradığımız insansın. Hemen gel, sana bir filmde rol verelim! mi dediler sanıyorsunuz? Hayır, Sylvester Stallone başarıya ulaşıncaya kadar ret üstüne ret cevaplarına dayanma gücü gösterdi.

Okudunuz mu?  Allah kaç Peygamber göndermiştir?

İşe başladığında BİNDEN fazla ret cevabıyla karşılaştı.New York’ta bulabildiği tüm artistlik bürolarına başvurdu ve hepsinden hayır cevabı aldı. Fakat zorlamaya, denemeye devam etti ve sonunda Rocky filmini yaptı. Stallone, bin kez hayır cevabı almasına rağmen, BİN BİRİNCİ kapıyı çalma cesaretini göstermişti !
Siz ne kadar hayır cevabına dayanabilirsiniz? Anthony Robbins

Okudunuz mu?  Sebeb i vürud ne demektir

Cevap: Yaşanmış başarı hikayelerine örnekler

AYSEN
insanların başında olan bir durumdur zorluklar sıkıntılar bunlar ayrıca bir sınavdır ve sabır işidir önemli olan bütün zorluklara rağmen güçlü olmak ve idealinin peşinden gitmeye çalışmaktır


yaşanmış başarı hikayelerine örnekler

Bu kategoride yer alan İslama göre kimler sorumludur ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Yaşanmış başarı hikayelerine örnekler Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.