Anasayfa
18 Kasım 2023, 19:08
missa02
Abone

Evlilikte kocanın haram istekleri

Evlilikte kocanın haram istekleri

ilkkan
Ben ikinci evliliğimi yaptım birinci evliliğimde eşim benden bir kocanın isteyemiyceği şeyler istiyordu bu isteklerilk bir yıl gibi yoktu daha sonra başladı.ilk başlarda cinsellikte bir bayandaha yanımızda olmasını istiyordu ve bunu bana solediğinde benim ona ilgim kaçıyordu

Okudunuz mu?  Uzunluk ölçü birimleri nelerdir?

kendi alacağını aldıktan sonra şakaydı deyip beni ölçüyordu aklınca daha sonraları yanımızda bir erkek bir kadın daha olsa olmazmı demeye başladı ben çok sinirleniyordum artık ona tepkimi gösteriyordum o zaman ya şaka yaptım hayal kuruyorum deyip beni sakinleştiriyordu ilerleyen zamanlarda değişik istekler artmaya başladı makatından zevk almaya başladı bana acayip şeyler yaptırmaya başladı

Okudunuz mu?  Allah neden siyah insan yarattı

ve ben eşimden ciddi anlamda soğumuştum her yanlız kaldığımda ağlıyordum ilişkiden sonra kendimi banyoya kapatıp ağlıyordum bana ortak arkadaşlarımızın eşlerini ayartmamı istiyordu karılarınıda kendi ayarticaktı öyle sex istekleri vardı biz şimdi ayrıldık ama kimse bana inanmıyor ona inanıyorlar sizce onun davranışlarını bu şekilde deştiren neydi nasıl hangi amaçla bu şekilde bişey yapabilir insan

Okudunuz mu?  Allaha Mektup

Cevap: Evlilikte kocanın haram istekleri

boyner
Bu erkeklerde görülen bir hastalık Rabbim Islah eylesin , Bunun en önemli etkileri Gençliğinde Para kazancı ve yalnız yaşaması İslami bilinçden uzak kalması , Televizyonların bilinç altı mesajları çok çeşitli hanımların tanıtım yapılması Mesela ne giysem diye program yapanlar var işte bir çok gencimizi o programlar ne hale getiriyor anlatılmaz , Sosyal medya facebook twitter Bayanların En Güzel Fotoğraflarını En cazibedar fotoğraflarını koyması Erkeklerin bu sıkıntılarına çıkmasına sebebiyet veriyor . Rabbimizin emirlerini bilmiyoruz ve o şuurdan uzak olunca Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Okudunuz mu?  Başkalarının özel hayatını araştırmak günah mı?

Cevap: Evlilikte kocanın haram istekleri

haci
bu kadar aile içi mahrem şeyleri paylaşmanız fazlasıyla kafamda soru işareti bıraktı.nedeni ise ard niyet.güzel kardeşim şahsen ben bu paylaşımınızı internet ortamında paylaşmanızı yadırgadım etrafınızda hiçmi danışaçak birebir bir insan yoktu?


Cevap: Evlilikte kocanın haram istekleri

ilkkan
Benim etrafımdaki kişilerin kendine hayri yokki ayrıca ailemin bana inanmaması zaten bana yetiyor.bunun dışında zaten ben bu insandan ayrılmışım bu olay olmuş yaşanmış bir olay ama geçmiş sadece burda konişuluyo cinler falan filan acaba ilgisi olabilirmi bir insan nasıl olurda böyle değişebilir ne bilim işte.

Okudunuz mu?  Kapılar yüzüme kapandı, kısmetim bağlandı

Kayıtsız Üye
Bu kadar detayın paylaşılmasının hiç bir anlamı yok. Yersiz istekler diye kısaltsanız zaten millet anlayacak. Bu milletin en mahrem sırlarını bile milyonlarca insana anlatmasını anlayamıyorum. Yolda insanları çevirip anlatmışsınız veya sanal ortamda anlatmışsınız ne farkı var?

Bu kategoride yer alan İşlerimize niçin besmele ile başlarız başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilikte kocanın haram istekleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.