Anasayfa
23 Mart 2023, 15:04
sizden95
Abone

Evlilikte dış görünüş

Evlilikte dış görünüş

seyyah
31 yaşında bayan öğretmenim.yaklaşık 2 ay önce evlenmek için ilk kez birisi ile telefon görüşmesi yaptık. ilk başta hiç bir olumsuzluk yoktu. Yaklaşık 2 hafta sonra görüşmek için anlaştık. konuşmayı bitirmeden önce resim istedi. gösterdim . 2 hafta sonra nerede nasıl görüşürüz demek için mesaj attım. direk seninle olmaz iyi günler deyip kestirip attı. o günden beri kafamı kurtlar kemiriyor. çirkin olduğum için mi böyle oldu diye. evlilik ve erkekler hakkında bütün düşüncelerim değişti. bir daha birisiyle görüşmeye cesaretim kalmadı. öneriniz nedir ve ya benim hatam nedir

Okudunuz mu?  Namazın içinde niyeti unutmak

Cevap: Evlilikte dış görünüş

Fetva Meclisi
Hakkımızda hayırlı olanı bilemeyiz, belki hakkında hayırlı değildi…. daha görüşmeden terk eden, görüşüp evlendikten sonra terk edenden hayırlıdır sen rabbine şükret hoca hanım


Cevap: Evlilikte dış görünüş

1stwarrior
Eğer resminize baktıktan sonra bu kararı aldıysa kendinizi çirkin olarak düşünmeyin. Çünkü insanların güzellik anlayışları farklıdır. Bazı insanlar zayıf sever bazıları balıketli. Bazıları zenci sever bazıları sarışın. Onun zevkine hitap etmemeniz çirkin olduğunuz anlamına gelmiyor.

Bu kategoride yer alan İnsanlar neden günah işler? Veya insanlar neden iyilik yapmak zorundadır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlilikte dış görünüş Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.