Anasayfa
14 Ekim 2023, 5:33
Sohbet
Yönetici

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisin anlamı

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisin anlamı

melle
"Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir" hadisinden şu mesajı anladım

Her müslüman komşusunun halinin farkında olmalı ve çok sıkıntı içerisindeyse ona yardım eli uzatmalıdır.


komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisinde anlatılmak istenen nedir

MECİDİE
komşuluk ile ilgili bu kadar güzel bir hadis ancak bizim dinimize yakışır komşuyu düşünmek kollamak yardım etmek dinimizin önerdiği davranışlardandır

Okudunuz mu?  Mahşer günü ne demektir? Kısaca

Yorum: Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisin anlamı

mum
komşusu açken tok yatan bizden değildir hadisin kısaca anlamı, Kardeşlerinizi aç bırakmayın, imkanınız nispetinde onlara yardım edin.


komşusu açken tok yatan bizden değildir, komşusu açken tok yatan bizden değildir anlamı, komşusu açken tok yatan bizden degildir ne demek

Bu kategoride yer alan Tövbe ederken vücudumuzu temizlemezsek tövbe kabul olur mu? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir hadisin anlamı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.