Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:30
missa
Abone

Sivilcelerin geçmesi için dua

Sivilcelerin geçmesi için dua

Kayıtsız Üye
Merhaba arkadaşlar sivilcenin geçmesi için dualar istiyorum hangi duayı okumalıyım


Cevap: Sivilcelerin geçmesi için dua

Şema
Türkçe sivilce duası ve okunuşu

Sivilcelerin geçmesi için dua

"Bismillahirrahmanirrahim"

"Rahman ve Rahim Olan Allah (c.c.)’ın adıyla; Peygamber Efendimiz (s.a.s.)’in, zevcelerinden birinden rivayet edilerek şöyledir; Vücudumuzun hangi bölgesinde varsa sivilce ve nedensiz çıkan yaralar üzerine 7 gün yedi defa bu Ayet-i kerime okunur; "Senesimühü ale’l-hurtum. İnna belevnahüm kema belevna ashabe’l-cenneti iz aksemu leyesrimünneha musbihıyne ve la testesnun. Fetafe Aleyna taifu’m-mi’r-Rrabbike vehum naimun. Feesbehat ke’s-Sariym." Diğer bir duası; "Allahümme musağğıral kebiri ve mükebbires sağıri! Sağğir ma bi."

Okudunuz mu?  Belalardan korunma duası

Anlamı; Ey büyüğü küçülten ve küçüğü büyülten Allah’ım. Bu bendekini küçült. Sivilceler olmuş yerde delinip akar ve yavaş yavaş geçerler. Eğer daha olmadılar ise, oldukları yerde kuruyup kaybolurlar.


Sivilcelerin Geçmesi İçin

hakangencay
Selamun Aleyküm kardeşlerim sivilcelerimin geçmesi için hangi duaları okumalıyım?Ve benim için dua eder misiniz?Allah hepinizin dualarını kabuleylesin İnşAllah

Okudunuz mu?  İslam ile ilgili kavramlar

Yorum: Sivilcelerin geçmesi için dua

Şem’a
Ve aleykümusselam
Sivilce Duası yukarıda yazılmış. Senesimuhu diye başlıyor Allah şifa versin


senesimumihu , sivile okunan süre, sivilce duası

Bu kategoride yer alan Amenerrasulü arapça metni başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sivilcelerin geçmesi için dua Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.