Anasayfa
13 Mayıs 2022, 13:09
kadin
Yönetici

Kadının kadına haram olan yerleri

Kadının kadına haram olan yerleri

mum
Müslüman olan kadının, Müslüman olan kadına avreti, diz ile göbek arasıdır. En alt sınır budur ama edebe uyup tüm bedeni örtmek en doğrusudur.
Kadın Müslüman değilse hiç bir yerini ona gösteremez, el ve yüz hariç.

Okudunuz mu?  İslamiyete Göre Gerdek Gecesi

Cevap: Kadının kadına haram olan yerleri

AYSEN
zaman o kadar kötü bir hal aldıki artık herkes herkese art niyetle bakar olmuş olmasada o şekil yaşamak gerekir kadın dahi olsa edebe dikkat etmek vucudunu göstermemek gerekir


Cevap: Kadının kadına haram olan yerleri

Aynur
Ya arkadaşlar avret yerini gormek unutkanlik yapiyor diye bir soz dolasiyor ortada ya ne hikmetse bende anlamadim asli var midir acaba

Okudunuz mu?  Cinsiyet değiştirmenin hükmü nedir?

Yorum: Kadının kadına haram olan yerleri

haruka
acaba diz kapağı da buna dahil midir?


Kayıtsız Üye
Göbek derken göbek deliğine kadarmı demek istiyorsunuz? Göbek deliğine kadarsa, o hizadan (belinden) yukarısın gösterilmesi harammıdır? mesela sırtını ve göğüslerini göstermesi günahmıdır avretmidir? Ve diz kapağı ve diz aynı şeymi? Diz kapağı derken dizin tam altına kadarmı ?

Okudunuz mu?  Avret mahalli neresidir?

mum
< asli var midir >
Harama bakmak kalpteki nuru söndürür ve unutkanlık yapar bu doğru
< acaba diz kapağı da buna dahil midir? >
Evet diz kapağı buna dahildir


Kayıtsız Üye
Karım evli çiftleri foto çekmeye başladı. Ama bazı kadınlar mini etekli oluyor yani bacağın üst kısmı vs görünüyor. Ve eşim bayan ama o kadınların o bölgesini görmesi de haram. Ve bunları fotoğraf çekmesi haram mı oluyor ? O açıkları?

Okudunuz mu?  Kötü İçerikli Film Ve Resimler

muvaffak
Müslüman kadının Müslüman olan diğer kadına haram olan yeri göbek ile diz arasında kalan bölgedir. Haram olan avret yerinin fotoğraflanması caiz değildir.


kadinlarin kadinlar arasinda gostermemesi gereken yerler, kadının kadına haram olan yerleri, kadın kadına haram olan yerler

Bu kategoride yer alan Erkeğin örtünmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kadının kadına haram olan yerleri Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.