Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:29
missa5
Abone

Abdestsiz namaz kılmak küfür müdür

Abdestsiz namaz kılmak küfür müdür

Star123
Namaz kilarken idrar kacirmisim ama kacirdigimi fark etmedim namazı bitirdikten sonra farkettim abdestsiz namaz kilinca dinden cikiyomussuz ne yapmaliyim bilen biri cevaplasin lütfen


Cevap: Abdestsiz namaz kılmak küfür müdür

Sabri
Bilmeden abdestsiz namaz kılmak da küfür değil bilerek kılmak da.
Büyük günahtır ama küfür sayılmaz..

Okudunuz mu?  İmanlı ölen biri kabirdeki sorulara cevap verebilecek mi?

Yorum: Abdestsiz namaz kılmak küfür müdür

Esma
Sellam aleykum arkadaşlar . Benim afedersiniz gaz problemim var . Her namazda şu vesveseydi yaşıyorum "acaba yellenmdim mi " diye . Her namazda da bunu düşünüyorum . Suretli kontrol ediyorum kendimi . Abdest aldıktan sonra Bi hareket yapamıyorum . Kaç defa böyle şüphelere göre yeniden yeniden abdest almışım , bir namazı kaç defa kılmış da olmuşum . Okumuşdum ki abdestsiz namaz kılınırsa ( kasten , inadına ) dinden çıkılır .. Bende çok çok korkuyorum ! Namazda orda haraket oluyor tam abdestini bozuldu diye de emin degilim Ama gidip yeniden abdest alıyorum . Kaç defa böyle yaptım ve sonunda abdest aldıktan sonra başım karışıktı Bi şeye sonra Birden bire "Aaa , acaba Bi şey çıktı mı ?" Fikrim başka Bi yerdeydi fark etmedim gerçekten çıktı mı çıkmadı mı … O kadar abdest almışdım kendime dedim ki "bu bir vesvesedir" ve kıldım namazı . Namazı kıldım ve bana düşünceler gelmeye başladı ki namazı abdestsiz mı kıldım dinden mı çıktım ? Allah’dan af diledim yine tovbe ettim . Sonra sabah namazına kalkarken yine aynı hiss ki sanki dinden çıkmışım .. ARTIK doktora da gittim ilaç içiyorum şimdi . Şüpheden dolayı namazı Bozmak gunah mı ? Birde abdestimin bozulduğuna 100% emin değilsem ve namaz kılıyorsam dinden cıkıyormuyum?????

Okudunuz mu?  İslam dininde vatan ve millet sevgisinin önemi

abdestsiz namaz kılmak küfür müdür, abdestsiz namaz kılmak , Orucluken gusul

Bu kategoride yer alan Kocam oğlumla bana çok kötü davranıyor her gün küfür hakaret ediyor bir dua istiyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Abdestsiz namaz kılmak küfür müdür Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.